Tilaajien yhdistäminen viralliselle kanavalle

Kun saat virallisen artistikanavan, liitämme aihekanavasi ja olemassa olevan kanavasi tilaajat uuteen kanavaasi. Virallisen artistikanavasi tilaajamäärä voi tästä johtuen nousta.

Tämän jälkeen sekä virallisen artistikanavasi että muiden kanaviesi tilaajat saavat uudet musiikkivideosi. Yhdistämisen ansiosta voit tehokkaammin mainostaa ja jaella uutta musiikkiasi.

Virallinen artistikanavasi kokoaa tilauksesi yhteen paikkaan. Tilauspainiketta ja tilaajamäärää ei tämän jälkeen näytetä aiemmalla kanavallasi tai aihekanavalla.

Vinkki: Kun yleisösi on yhdistetty yhteen paikkaan, voit olla heihin yhteydessä yhteisöpostauksilla, sydänmerkinnöillä ja livestriimeillä.