Je locatie-instellingen in YouTube Music updaten

Als je YouTube Music gaat gebruiken, staan op locatie gebaseerde aanbevelingen standaard uit. Als je je locatie deelt, kan YouTube Music je muziekaanbevelingen afstemmen op je locatie. Je kunt je op locatie gebaseerde instellingen aan- of uitzetten.

Je op locatie gebaseerde instellingen aanpassen

Opmerking: Locatiegeschiedenis is automatisch uitgeschakeld bij voor kinderen gemaakte content

Op locatie gebaseerde aanbevelingen inschakelen

1. Ga naar music.youtube.com.
  2. Selecteer je profielfoto.
  3. Selecteer Privacy.
  4. Zorg ervoor dat de op locatie gebaseerde aanbevelingen niet zijn onderbroken. Je ontvangt nu op locatie gebaseerde aanbevelingen.
Opmerking: Je kunt YouTube Music ook toegang geven tot je locatiegeschiedenis voor nog persoonlijkere aanbevelingen (zoals voorgestelde playlists op basis van je luistergeschiedenis thuis, in de fitnessclub, enz.). Lees meer informatie over hoe je de locatiegeschiedenis inschakelt

Op locatie gebaseerde aanbevelingen uitschakelen

1. Ga naar music.youtube.com.
  2. Selecteer je profielfoto.
  3. Selecteer Privacy.
  4. Onderbreek de op locatie gebaseerde aanbevelingen. Je ontvangt nu niet langer op locatie gebaseerde aanbevelingen.