Perfils per a artistes

El teu perfil és una extensió de la teva expressió creativa, igual que la teva música i els teus vídeos. Volem que els fans puguin veure qui ets quan interaccionin amb les teves creacions a YouTube.

Actualitzar el teu perfil

A YouTube, les teves imatges es poden utilitzar a:

• Cerca de YouTube
  • Llistes d'èxits de YouTube
  • YouTube Music
  • Llistes de reproducció
  • Bàners

Pots actualitzar el teu perfil en qualsevol moment.

Se't demanarà que pengis la mateixa imatge dues vegades: una s'utilitzarà a YouTube i l'altra, a l'aplicació YouTube Music.

1. Ves a studio.youtube.com.
  2. A l'esquerra, fes clic a Perfil.
  3. Introdueix el teu nom i la teva biografia seguint les directrius corresponents.
  4. Tria una foto d'alta qualitat seguint les nostres directrius d'imatges.
  5. Utilitza la icona del llapis per afegir una foto de perfil quadrada i una foto de portada rectangular.

Directrius de la biografia per al perfil

La teva biografia es pot utilitzar a:

• Cerca de YouTube
  • El teu canal
  • YouTube Music

Per actualitzar la biografia, selecciona qualsevol punt dins el quadre Biografia, introdueix-la i selecciona Desa la biografia. Assegura't de seguir les directrius següents:

• Ha de tenir menys de 1.500 caràcters. La teva biografia pot tenir fins a 1.500 caràcters. A partir dels 150 caràcters, YouTube Music trunca el contingut i amaga la resta darrere de l'enllaç "Més".
  • Comprova que el contingut compleixi les directrius de la comunitat.
  • Mantén la biografia actualitzada. Si hi promociones el teu pròxim àlbum o un llançament nou, és possible que quedi desactualitzada.
Directrius d'imatges
Les imatges dels artistes es mostren en diversos llocs de YouTube, de Google i en alguns llocs web de tercers. Per assegurar-te que la imatge es vegi bé a tot arreu, segueix aquestes directrius:
  • Forma i orientació: les imatges han de ser rectangulars i estar en mode horitzontal.
  • Mida: les imatges han de tenir una mida mínima de 5120 x 2880 píxels.
  • Resolució: les imatges han de tenir una resolució mínima de 150 ppp.
  • Format: només es poden penjar imatges en format JPG o PNG.
  • Espai en blanc: la imatge es retallarà per ajustar-la a un quadrat i a un cercle; per tant, assegura't que hi hagi prou espai als marges.
  • Contingut de la imatge: a la imatge de perfil s'hi ha de veure la teva cara o les cares del grup; no hi incloguis text ni la imatge d'un àlbum.
  • Directrius de la comunitat: assegura't que la imatge compleix les directrius de la comunitat de YouTube.

A continuació, a la secció Exemples d'imatges, trobaràs exemples de fotos de perfil retallades.

Exemples d'imatges

A continuació trobaràs exemples de pràctiques recomanades per penjar imatges al perfil.

Si ets un artista individual, la imatge ha d'incloure el cap i les espatlles, no el cos sencer:

Si sou un grup, cal que preveieu més espai perquè les persones no quedin tallades: