Soittolistan luominen ja muokkaaminen

Voit pitää sinua kiinnostavat musiikkivideot tallessa luomalla omia soittolistoja YouTube Musiciin. Soittolistat näkyvät Kirjasto-välilehdellä YouTube Music- ja YouTube-sovelluksissa. Tietokoneella soittolistat näkyvät myös sivupalkissa. Nousussa olevat soittolistat voivat näkyä YouTube Music ‐sovelluksen etusivulla.

How to create and edit playlists in YouTube Music

Tilaa YouTube Viewers ‐kanava, niin kuulet tuoreimmat uutiset, päivitykset ja vinkit.

Soittolistat näkyvät Kirjasto-välilehdellä sekä YouTube Music- että YouTube-sovelluksessa.

Kun katselet lapsille tehtyä sisältöä tai artistin tietosivua, valikon " vaihtoehdot poikkeavat muusta sisällöstä. Tällaista sisältöä ei voi lisätä soittolistalle tai tykättyihin kappaleisiin eikä sitä voi jakaa.

Valvotuilla tileillä soittolistat ovat oletuksena yksityisiä. Lue lisää YouTuben valvotusta käyttökokemuksesta täältä.

Uuden soittolistan luominen tai kappaleen lisääminen soittolistaan

Voit luoda uuden soittolistan tai lisätä kappaleita aiemmin luotuun soittolistaan muutamalla eri tavalla.

Kappaleesta:

1. Valitse Lisää ".
  2. Valitse Lisää soittolistaan.
  3. Valitse Uusi soittolista tai aiemmin luotu soittolista.

Sivupalkista:

1. Valitse Uusi soittolista.

Kirjastosta:

1. Mene Soittolistat-välilehdelle.
  2. Valitse Uusi soittolista.

Soittolistan muokkaaminen

Create a YouTube Music playlist cover using our Generative AI tool

Näin voit muokata luomaasi soittolistaa:

1. Valitse Kirjasto ja sitten Soittolistat tai valitse soittolista sivupalkista.
  2. Etsi luomasi soittolista, jota haluat muokata.
  3. Jos haluat muuttaa soittolistan nimeä, lisätä kuvauksen tai muokata yksityisyysasetuksia, valitse Lisää " ja sitten Muokkaa.
  4. Jos haluat muuttaa kappaleiden järjestystä, valitse muokattava soittolista.
  5. Vedä ja pudota kappaleet haluamaasi järjestykseen.

Soittolistan poistaminen

Voit poistaa soittolistan seuraavasti:

1. Etsi soittolista Kirjastosta tai valitse se sivupalkista.
  2. Valitse Lisää " ja sitten Poista soittolista.

Soittolistan yhteiskäyttö

YouTube Musicin kuuntelijat voivat yhteiskäyttää soittolistoja. Yhteiskäyttäjänä voit jakaa, lajitella ja muokata soittolistoja sekä lisätä niihin sisältöä.

Soittolistan yhteiskäyttö:

1. Jos haluat muokata soittolistaa, valitse kynäkuvake .
  2. Valitse Yhteiskäyttö.
  3. Valitse yhteiskäyttäjät, jotka voivat lisätä kappaleita ja videoita.
  4. Kutsu yhteiskäyttäjiä jakamalla soittolistan linkki.

Huom. Soittolistan omistaja voi milloin tahansa poistaa jakamislinkin käytöstä ja estää näin muita lisäämästä sisältöä soittolistaan.

Soittolistan yksityisyysasetuksen valinta YouTube Musicissa

Soittolistan yksityisyysasetusten muuttaminen:

1. Valitse Kirjasto ja sitten Soittolistat tai valitse soittolista sivupalkista.
  2. Jos haluat muokata soittolistaa, valitse kynäkuvake .
  3. Valitse soittolistan nimen ja kuvauksen alapuolella oleva avattava valikko.
  4. Valitse haluamasi yksityisyysasetukset.
  5. Valitse Tallenna.
YouTube Music on musiikkiin keskittyvä palvelu, jossa voi katsoa ja luoda musiikkivideosoittolistoja. Jos luot soittolistan YouTube-pääsovelluksella, vain siinä olevat musiikkivideot näytetään YouTube Musicissa. Muita kuin musiikkivideoita voit katsoa YouTube-pääsovelluksella.