Opret eller rediger en playliste

Bevar det fulde overblik over dine foretrukne musikvideoer ved at oprette tilpassede playlister i YouTube Music. Dine playlister vises på fanen Samling i både YouTube Music- og YouTube-appen. På computeren vises dine playlister også i sidebjælken. Populære playlister kan blive vist på startsiden i YouTube Music-appen.

How to create and edit playlists in YouTube Music

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Dine playlister vises på fanen Samling i både YouTube Music- og YouTube-appen.

Når du ser indhold, der er lavet til børn, eller ser infosiden om kunstneren, er valgmulighederne i menuen '' anderledes end for andet indhold. Du kan ikke føje dette indhold til en playliste eller til "Sange, jeg kan lide", og du kan ikke dele det.

Playlister er som standard private for forældrestyrede konti. Få flere oplysninger om den forældrestyrede oplevelse på YouTube her.

Opret en ny playliste, eller føj en sang til en playliste

Hvis du vil oprette en ny playliste eller føje sange til en eksisterende playliste, er der et par forskellige måder at gøre det på.

Fra en sang:

1. Vælg Mere ''.
  2. Vælg Føj til playliste.
  3. Vælg Ny playliste, eller vælg en eksisterende playliste.

På sidebjælken:

1. Vælg Ny playliste.

Fra Samling:

1. Gå til fanen Playlister.
  2. Vælg Ny playliste.

Rediger en playliste

Create a YouTube Music playlist cover using our Generative AI tool

Sådan redigerer du en playliste, du har oprettet:

1. Vælg Samling og så Playlister, eller vælg din playliste i sidebjælken.
  2. Find den playliste, du har oprettet, og som du vil redigere.
  3. Hvis du vil ændre titlen på din playliste, tilføje en beskrivelse eller ændre adgangen, skal du klikke på Mere '' og så Rediger.
  4. Hvis du vil omorganisere sange, skal du klikke på den playliste, du har oprettet, og som du vil redigere.
  5. Træk og slip sangene i den ønskede rækkefølge.

Slet en playliste

Sådan sletter du en playliste:

1. Find playlisten i Samling, eller vælg din playliste i sidebjælken.
  2. Vælg Mere '' og så Slet playliste.

Samarbejd om en playliste

YouTube Music-lyttere kan samarbejde om playlister. Som samarbejdspartner kan du dele, sortere, føje til og redigere playlisten.

Sådan samarbejder du om en playliste:

1. Vælg blyanten for at redigere playlisten.
  2. Vælg Samarbejd.
  3. Vælg samarbejdspartnere, som kan tilføje sange og videoer
  4. Inviter samarbejdspartnere til din playliste ved at dele linket.

Bemærk! Ejeren af playlisten kan til enhver tid deaktivere delingslinket, så andre ikke kan føje indhold til playlisten.

Angiv privatlivsindstillinger for playlister via YouTube Music

Sådan ændrer du privatlivsindstillingerne for din playliste:

1. Vælg Samling og så Playlister, eller vælg din playliste i sidebjælken.
  2. Vælg blyanten for at redigere playlisten.
  3. Vælg rullemenuen med privatlivsindstillinger for playlisten under playlistens titel og beskrivelse.
  4. Vælg dine fortrolighedsindstillinger.
  5. Vælg Gem.
YouTube Music er en oplevelse, hvor musikken er i centrum – du kan kun se og oprette playlister med musikvideoer. Hvis du opretter en playliste i den primære YouTube-app, er det kun musikvideoer fra din playliste, der dukker op i YouTube Music. Du kan bruge YouTube-appen til at se playlister med videoer, der ikke er musikvideoer.