Musiikin ja podcastien lataaminen offline-kuuntelua varten

Huom. Tuotteen käyttökokemus voi olla erilainen tietyillä alueilla.

YouTube Music Premiumin jäsenenä voit kuunnella sisältöä offline-tilassa lataamalla kappaleita, videoita ja podcasteja mobiililaitteelle.

Lataukset pysyvät laitteella, kun muodostat yhteyden internetiin vähintään 30 päivän välein.

Huom. Voit ladata podcasteja jäsenyydestä riippumatta. Joitakin jaksoja tai ohjelmia ei välttämättä voi ladata Vain ääni ‑tilassa.

Download music to listen offline with YouTube Music (iOS)

Tilaa YouTube Viewers ‐kanava, niin kuulet tuoreimmat uutiset, päivitykset ja vinkit.

Sisältöä voi ladata offline-kuuntelua varten kahdella tavalla:

• Laita oma offline-mixtape päälle. Tällöin sovellus lataa automaattisesti sisältöä aiemman kuunteluhistoriasi perusteella. Lue, miten voit nähdä historiasi tai keskeyttää tai poistaa sen. Vaikka otat kuunteluhistorian tallentamisen pois päältä, voit silti kuunnella yleistä offline-mixtapea. Huom. Offline-mixtapea ei voi vielä käyttää podcastien lataamiseen.
  • Vaihtoehtoisesti voit valita ladattavat soittolistat, kappaleet, albumit tai podcast-jaksot.

Lue lisää YouTube Music Premiumista ja kokeilujakson aloittamisesta.

Offline-mixtapen käyttöönotto

Ota offline-mixtape käyttöön mobiililaitteella, niin voit kuunnella musiikkia missä tahansa liikutkin:
  1. Avaa YouTube Music ‑sovellus.
  2. Napauta profiilikuvaasi.
  3. Napauta Lataukset .
  4. Valitse Asetukset .
  5. Laita päälle Lataa offline-mixtape.

Kun tämä asetus on käytössä, offline-mixtape lataa automaattisesti kuunteluhistoriaasi perustuvaa musiikkia. Jos et pidä jostain offline-mixtapen kappaleesta, voit poistaa sen pyyhkäisemällä vasemmalle. Kun poistat kappaleen, sitä ei lisätä mixtapeen uudelleen, mutta voit silti nähdä sen muualla YouTube Music ‑sovelluksessa.

Musiikkivalikoima päivitetään 24 tunnin välein, kun Wi-Fi-yhteys on muodostettu. Ladattua musiikkia voi kuunnella enintään 30 päivän ajan internetyhteyden katkaisemisen jälkeen. Huomaathan, että verkkoyhteyden muodostamisen jälkeen osa ladatusta sisällöstä saatetaan poistaa, jos videon tekijä on tehnyt sisältömuutoksia tai rajoittanut sisällön käyttöä.

Soittolistojen ja albumien lataaminen

Kun näet soittolistan tai albumin YouTube Music ‑sovelluksessa, napauta Lisää " ja valitse Lataa. Voit myös napauttaa latausnuolta albumin tai soittolistan tietosivulta.

Kappaleiden ja podcast-jaksojen lataaminen

Näin voit ladata kappaleita ja podcast-jaksoja:

1. Siirry jakson tietosivulle.
  2. Valitse Valikko " ja sitten Lataa .
Huom. Koko ohjelman latauksia ja offline-mixtapea ei voi vielä käyttää podcastien lataamiseen.

Tallennustila lataamista varten

Ladattavissa olevien kappaleiden ja podcastien määrä riippuu laitteesi vapaasta tallennustilasta. Myös audio- tai videotiedostojen laadulla ja pituudella on vaikutusta enimmäismäärään.

Voit muuttaa offline-mixtapen asetuksia ja valita, ladataanko pelkkä audio vai myös video. Napauta profiilikuvaa ja valitse ja sitten Asetukset ja sitten Lataukset ja tallennus.