Download musik og podcasts, du vil lytte til offline

Bemærk! Brugere i udvalgte lande/regioner kan have anderledes produktoplevelser.

Hvis du er YouTube Music Premium-medlem, kan du lytte til indhold offline ved at downloade sange, videoer og podcasts til din mobilenhed.

Du skal oprette forbindelse til internettet mindst hver 30. dag for at beholde dine downloads.

Bemærk! Du kan downloade podcasts uanset din medlemskabsstatus. Nogle afsnit/serier kan muligvis ikke downloades udelukkende med lyd.

Download musik, du kan lytte til offline, med YouTube Music (Android)

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Du kan downloade og lytte til indhold offline på to måder:

• Lyt til din musik med Smart-downloads. Appen downloader automatisk musik til dig på baggrund af din lyttehistorik. Du behøver ikke foretage dig noget. Se, hvordan du deaktiverer Smart-downloads. Bemærk! Smart-downloads er endnu ikke tilgængelige til podcasts.
  • Vælg de playlister, sange, album eller podcastafsnit, du vil downloade.

Få flere oplysninger om YouTube Music Premium og om, hvordan du starter din prøveperiode.

Download playlister og album

Overalt i YouTube Music-appen, hvor du ser en playliste eller et album, kan du trykke på Menu '' og vælge Download. Du kan også klikke på downloadpilen på albummets eller playlistens infoside.

Download sange og podcastafsnit

Sådan downloader du sange og podcastafsnit:

1. Gå til infosiden for afsnittet.
  2. Tryk på Menu '' og så Download .
Bemærk! Download af hele serier og Smart-downloads er i øjeblikket ikke tilgængeligt for podcasts.

Lagerplads til downloads

Antallet af sange, podcasts og album, du kan downloade, afhænger af, hvor meget ledig plads der er på din enhed. Længden og kvaliteten af de lyd- og videofiler, du vil gemme, har også betydning for lagerpladsen.

Du kan administrere dine indstillinger for Smart-downloads ved at trykke på dit profilbillede og så Indstillinger og så Offlineindstillinger.

Vælg, hvilke forbindelsestyper der skal bruges til downloads

Du kan vælge, hvilke forbindelsestyper der skal bruges til at downloade indhold i YouTube Music-appen. For eksempel kan du angive, at sange kun skal kunne downloades via Wi-Fi.

Nogle mobilselskaber tilbyder ubegrænset mobildata, hvor der ikke er nogen øvre grænse for mobildataforbruget. Hvis du bruger et af disse mobilselskaber, kan du muligvis vælge at downloade via "Wi-Fi og ubegrænset mobildata". Hvis du vælger dette, downloades sange, når din enhed har Wi-Fi-forbindelse. Du kan også downloade via en forbindelse med ubegrænset mobildata med denne mulighed.

Ubegrænset mobildata er kun tilgængeligt på Android-version R eller nyere. Det er begrænset til deltagende mobilselskaber, og der kan muligvis være begrænset adgang til 5G.

Bemærk! Ubegrænset mobildata er i øjeblikket tilgængeligt på Verizon og AT&T i USA og KDDI i Japan.

Sådan ændrer du dine indstillinger:

1. Åbn YouTube Music-appen.
  2. Tryk på dit profilbillede.
  3. Tryk på Indstillinger .
  4. Vælg, hvilke forbindelsestyper du vil tillade downloads på.