Enheder, der understøtter YouTube Premium og YouTube Music Premium

Hvis du har YouTube Premium eller YouTube Music Premium, vil dine medlemsfordele være tilgængelige på alle enheder med adgang til YouTube. Få flere oplysninger om vores betalte YouTube-abonnementer.

Mobilenheder

• Alle YouTube Premium- og Music Premium-fordele – f.eks. videoer uden annoncer, afspilning i baggrunden og meget mere – er tilgængelige i YouTube-mobilappen og YouTube Music-appen.
  • Opdater til den nyeste version af YouTube- eller YouTube Music-appen for at sikre, at du har adgang til alle YouTube Premium-medlemsfordele.

Tv-kompatible enheder

Som YouTube Premium-medlem kan du se videoer uden annoncer og YouTube Originals på dit tv.Du har adgang til dine YouTube Premium-fordele på alle streamingenheder, smart-tv'er og spillekonsoller, hvor du er logget ind på YouTube-appen.

Tips!
  • YouTube Music-appen er ikke tilgængelig på enheder i stuen.
  • Funktionerne offline- og baggrundsafspilning er kun tilgængelige på YouTube-, YouTube Kids- og YouTube Music-mobilappsene. Få flere oplysninger om, hvordan du kan bruge YouTube Premium-fordelene.
  • Sørg for, at du har den seneste version af YouTube-appen, og at du er logget ind med din YouTube Premium-konto.

Enheder til musikstreaming

• Chromecast Audio i YouTube Music-appen: Premium-abonnenter kan afspille lyd fra YouTube Music-appen på Chromecast Audio-enheder eller højttalere, der er tilsluttet via Google Cast.

Understøttede webbrowsere

Chromecast

Følgende Chromecast-modeller understøtter ikke direkte login på YouTube på tv:

• Ultra
  • 3. generation
  • 2. generation
  • 1. generation

Sådan caster du YouTube-videoer til dit tv ved hjælp af en Chromecast:

1. Log ind på din YouTube Premium-konto fra en mobilenhed.
  2. Slut din enhed til dit fjernsyn ved hjælp af ikonet .
  3. Brug din mobilenhed til at søge efter og vælge andre YouTube-videoer.