Artistilistan hallinnointi

Artistilista-työkalulla voit siirtyä artistien välillä ja katsoa heidän tilastojaan. Jos sinulla on oikeus hallinnoida vähintään kahta virallista artistikanavaa, artistilista on automaattisesti saatavilla YouTube Studio ‑mobiilisovelluksessa.

Huom. Artistilistanäkymä ei ole saatavilla bränditilien tukemilla virallisilla artistikanavilla. Näet nämä kanavat YouTube Studion oikean yläreunan tilin valitsimesta. Jos haluat lisätä näitä kanavia artistilistaan, sinun pitää sopia artistin kanssa siirtymisestä virallisen artistikanavan käytöstä kanavalupiin.

Artistilistan katsominen

Listalta näet artistin tulokset katselukertojen ja yksittäisten katsojien mukaan seitsemän viime päivän ajalta. Näin pääset artistilistalle:

1. Kirjaudu YouTube Studio ‐sovellukseen mobiililaitteella.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta tilivalitsinta .
  3. Valitse valikosta Artistilista .
  4. Napauta Artistit-välilehteä, niin näet koko artistilistan.

Listat lajitellaan oletuksena aakkosjärjestykseen. Jos haluat järjestää listan katselukertojen tai yksittäisten katsojien mukaan, napauta Lajitteluperuste.

Näet Artistin Tilastot napauttamalla artistin nimeä listalta. Palaa sitten artistilistalle yllä olevien ohjeiden mukaisesti.

Artistien tulosten vertaileminen

Tilastot-välilehdeltä saat tietoa listalla olevien artistien tulosten muutoksista viikon aikana.

• Artistitrendit: Jos artistin viikoittaiset katselukerrat muuttuvat yli tai alle 5 %, näet sen Tilastot-välilehdeltä. Kerralla on näkyvissä enintään viisi artistia, ja näet muutokseen eniten vaikuttaneen kappaleen, videon tai Shorts-videon. Jos haluat nähdä muiden artistien tilastot, napauta Näytä kaikki.
  • Suosituimmat kappaleet Shorts-videoissa: Näet 50 eniten Shorts-videoissa käytettyä kappaletta listasi artisteilta. Shorts-videoissa suosituimmat kappaleet on lajiteltu laskevaan järjestykseen seitsemän viime päivän aikana tehtyjen Shorts-videoiden perusteella.