Rapporter juridiske problemer med det samtalebaserte AI-verktøyet, «Utforsk flere emner»-hyllen, automatisk genererte quizer, kommentaremner, Recap-oversikten for 2023, søkeoversikter, videosvar eller videosammendrag

Hvis du mener at du har funnet konkret innhold i det samtalebaserte AI-verktøyet, automatisk genererte quizer, kommentaremner, «Utforsk flere emner»-hyllen, Recap-oversikten for 2023, søkeoversikter, videosvar eller videosammendrag som er ulovlige i landet ditt, kan du sende inn en klage.

Finn ut hvordan du rapporterer innhold for andre produkter.