Consultar, compartir o amagar els teus artistes, cançons, llistes de reproducció i vídeos musicals més escoltats

Pots consultar els teus artistes, cançons, llistes de reproducció i vídeos musicals més escoltats a la pàgina del teu canal a YouTube Music. De manera predeterminada, aquestes estadístiques són privades. Pots fer-les públiques des de la pàgina de configuració del canal a YouTube Music.

La teva música més escoltada es basa en l'historial de visualitzacions de tots els serveis de YouTube. Per exemple, mirar sovint el teu vídeo musical preferit a YouTube pot afectar les cançons, artistes i vídeos musicals més escoltats que veus a la pàgina del teu canal a YouTube Music. Les estadístiques s'actualitzen diàriament.

Pots consultar i editar el teu historial de visualitzacions en qualsevol moment.

Consultar les teves estadístiques

Per veure els teus artistes, cançons, llistes de reproducció i vídeos musicals més escoltats, ves a la pàgina del teu canal a YouTube Music:

• Ves a YouTube Music.
  • Selecciona la teva icona de perfil > El teu canal

Compartir les estadístiques

Per compartir les teves estadístiques, ves a la pàgina de configuració del canal i canvia les estadístiques de privades a públiques:

• Ves a YouTube Music.
  • Selecciona la teva icona de perfil > Configuració.
  • Selecciona Privadesa i ubicació > Configuració del canal.
  • Al costat d'"Activa les estadístiques públiques", selecciona el commutador per activar aquesta opció.
  • Selecciona Activa per confirmar l'acció.

En qualsevol moment, pots consultar quines estadístiques estan definides com a públiques i quines com a privades anant a la pàgina de configuració del canal.

Amagar les estadístiques

Quan comparteixes les teves estadístiques, els teus artistes, cançons, llistes de reproducció i vídeos més escoltats es mostren a la pàgina del teu canal a YouTube Music. Per amagar-les, fes-les privades:

• Ves a YouTube Music.
  • Selecciona la teva icona de perfil > Configuració.
  • Selecciona Privadesa i ubicació > Configuració del canal.
  • Al costat d'"Activa les estadístiques públiques", selecciona el commutador per desactivar aquesta opció.

També pots amagar estadístiques concretes. Per fer-ho, primer assegura't que les teves estadístiques siguin públiques i, a continuació, ves a la configuració avançada:

• Ves a YouTube Music.
  • Selecciona la teva icona de perfil > Configuració.
  • Selecciona Privadesa i ubicació > Configuració del canal.
  • Al costat d'"Activa les estadístiques públiques", selecciona el commutador per activar aquesta opció.
  • Selecciona Activa per confirmar l'acció. Se't tornarà a dirigir a la pàgina de configuració del canal.
  • A la configuració del canal, selecciona Configuració de privadesa avançada per veure la configuració avançada.
  • Selecciona el commutador al costat d'un tipus de contingut perquè les seves estadístiques no es mostrin a la pàgina del canal.

Informació important:

• Quan canvies les estadístiques a públiques, qualsevol persona les pot veure. Les estadístiques públiques es mostraran al teu canal durant un màxim de 2 anys, tret que les amaguis.
  • Si vols canviar les estadístiques a privades, pots fer-ho en qualsevol moment anant a la pàgina de configuració del teu canal.
  • Les teves llistes de reproducció privades i ocultes mai no es mostraran a les estadístiques públiques de la pàgina del canal, tot i que pots veure-les a la visualització privada de la pàgina del canal.
  • Pots consultar i editar el teu historial de visualitzacions en qualsevol moment. Obtén més informació sobre com pots consultar, suprimir o posar en pausa el teu historial de visualitzacions a YouTube Music.
  • Tots els canvis que facis a l'historial de visualitzacions es reflectiran a les estadístiques. Les estadístiques s'actualitzen diàriament.
  • Per obtenir més informació sobre les directrius de la comunitat de YouTube i el contingut que permetem a la nostra plataforma, visita aquesta pàgina.