Consultar, suprimir o posar en pausa l'historial de visualitzacions

Com es pot consultar, suprimir o posar en pausa l'historial de visualitzacions a YouTube Music

Subscriu-te al canal YouTube Viewers per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

Posar en pausa l'historial de visualitzacions

Si poses en pausa l'historial de visualitzacions, els vídeos que miris no es mostraran en aquest historial ni s'utilitzaran per millorar les teves recomanacions. És possible que algunes emissores personalitzades tampoc no es mostrin a la pestanya Inici .

Per posar en pausa o reprendre l'historial de visualitzacions:

1. Toca la teva foto de perfil i després Configuració.
  2. Selecciona Privadesa i ubicació.
  3. Activa o desactiva l'opció Posa en pausa l'historial de visualitzacions.

La configuració de l'historial de visualitzacions es comparteix entre YouTube i YouTube Music. Si poses en pausa l'historial de visualitzacions amb la sessió iniciada a YouTube, també es posarà en pausa a YouTube Music quan hi iniciïs la sessió amb el mateix compte. Obtén informació sobre com pots gestionar el teu historial de visualitzacions a YouTube.

Consultar o suprimir l'historial de visualitzacions

Per consultar o suprimir l'historial de visualitzacions, ves a Configuració a l'aplicació YouTube Music.

Per veure o suprimir l'historial de visualitzacions:

1. Toca la teva foto de perfil i després Configuració .
  2. Selecciona Privadesa i ubicació i després Gestiona l'historial de visualitzacions.
  3. Toca al contingut que vols suprimir.