Se din YouTube Music Recap

Recaps sammanfattar året eller säsongen och innehåller anpassade spellistor och statistik som samlar de låtar och artister du lyssnat mest på och annat från det gångna året och säsongen.

Recaps har skapats bara för dig utifrån din lyssningshistorik på YouTubes plattformar. Din Recap uppdateras varje gång en ny Recap för året eller säsongen finns tillgänglig. Du kan alltid spara tidigare statistik och spellistor.

För att få fler Recap-spellistor och -statistik i framtiden, bland annat din Recap i slutet av året, behöver du bara fortsätta lyssna på musik på YouTube.

Hitta din Recap

Dela din Recap

Dela din Recap-spellista genom att följa stegen för att dela en spellista i YouTube Music.

Behörighetskrav för Recap

• Om du vill se din Recap måste du ha minst fyra timmars lyssningstid varje säsong för Recaps för säsongen och tio timmars lyssningstid för Recaps i slutet av året på alla YouTube-plattformar.
  • Recap är inte tillgänglig för användare som har ställt in automatisk radering av aktiviteter som är äldre än tre månader. Läs mer om inställningar för visningshistorik på YouTube här.
  • Om du oftast lyssnar på musik som är avsedd för barn är Recap kanske inte tillgänglig för dig.
  • Recap kan också vara tillfälligt otillgänglig om du nyligen har raderat eller redigerat din visningshistorik på YouTube.