Se YouTube Music Recap-oversikten din

De årlige og årstidsbaserte Recap-oversiktene inkluderer personlig tilpassede spillelister og statistikk om sangene og artistene du hørte mest på, samt andre ting fra året eller årstiden.

Recap-oversiktene er laget spesielt for deg, basert på den musikalske lytteloggen din på YouTube-plattformene. Din Recap oppdateres hver gang en ny årlig eller sesongbasert Recap-oversikt er tilgjengelig. Du kan alltid lagre tidligere statistikk og spillelister.

For å få Recap-spillelister og -statistikk i fremtiden, inkludert Recap-oversikten ved slutten av året, trenger du bare å fortsette å høre på musikk på YouTube.

Finn din Recap

Del Recap-oversikten din

Du kan dele Recap-spillelisten din ved å følge fremgangsmåten for å dele en spilleliste på YouTube Music.

Kvalifikasjonskrav for Recap

• Du må ha minst 4 timer med lyttetid per årstid for å få en Recap-oversikt per årstid, og minst 10 timer med lyttetid for å få en Recap-oversikt ved slutten av året. Lyttetiden må være fra YouTube-plattformene.
  • Recap-oversikten er ikke tilgjengelig for brukere som har konfigurert automatisk sletting for aktivitet som er eldre enn tre måneder. Finn ut mer om innstillingene for YouTube-seerloggen her.
  • Hvis du hører mest på musikk laget for barn, kan det hende Recap-oversikten ikke er tilgjengelig for deg.
  • Recap-oversikten kan også være midlertidig utilgjengelig hvis du nylig har slettet eller redigert YouTube-seerloggen din.