Je YouTube Music Recap bekijken

In je Recaps per jaar en seizoen vind je onder meer gepersonaliseerde playlists en statistieken met je favoriete nummers en artiesten van het afgelopen jaar en seizoen.

Recaps zijn speciaal voor jou samengesteld op basis van je luistergeschiedenis op YouTube. Jouw Recap wordt geüpdatet zodra er een nieuwe jaarlijkse recap of seizoensrecap beschikbaar is. Je kunt je vorige statistieken en playlists altijd opslaan.

Als je in de toekomst Recap-playlists en -statistieken wilt krijgen (zoals je Eindejaarsrecap), hoef je alleen naar muziek op YouTube te blijven luisteren.

Jouw Recap vinden

Je Recap delen

Als je je Recap-playlist wilt delen, volg je de stappen om een playlist te delen in YouTube Music.

Deelnamevereisten voor Recap

• Voor de Seizoensrecap moet je elk seizoen minstens 4 uur aan content hebben geluisterd op YouTube-platforms en voor Eindejaarsrecaps minstens 10 uur.
  • De Recap is niet beschikbaar voor gebruikers die activiteit na 3 maanden automatisch laten verwijderen. Hier vind je meer informatie over de instellingen voor je YouTube-kijkgeschiedenis.
  • Als je vooral luistert naar muziek gemaakt voor kinderen, is de Recap misschien niet beschikbaar voor jou.
  • De Recap kan ook tijdelijk niet beschikbaar zijn als je je YouTube-kijkgeschiedenis onlangs hebt verwijderd of bewerkt.