Consultar el YouTube Music Recap

Els teus Recaps anuals i estacionals inclouen estadístiques i llistes de reproducció personalitzades que reuneixen, entre d'altres, les cançons i els artistes més escoltats de l'any i de la temporada anterior.

Els Recaps s'han creat només per a tu en funció del teu historial d'escolta en totes les plataformes de YouTube. El teu Recap s'actualitza cada vegada que hi ha disponible un Recap anual o estacional nou. Sempre pots desar les estadístiques i les llistes de reproducció anteriors.

Per rebre estadístiques i llistes de reproducció de Recaps en el futur, inclòs el teu Recap de finals d'any, només has de continuar escoltant música a YouTube.

Consultar el teu Recap

Compartir el teu Recap

Per compartir la teva llista de reproducció Recap, segueix els passos per compartir una llista de reproducció a YouTube Music.

Requisits d'idoneïtat per al Recap

• Per veure el teu Recap, has de tenir almenys 4 hores d'escolta cada temporada per als Recaps estacionals i 10 hores d'escolta per als Recaps de final d'any en totes les plataformes de YouTube.
  • El Recap no està disponible per als usuaris que tenen configurada la supressió automàtica de l'activitat amb una antiguitat superior a 3 mesos. Obtén més informació sobre la configuració de l'historial de visualitzacions de YouTube aquí.
  • Si principalment escoltes música creada per a nens, pot ser que el Recap no estigui disponible.
  • També és possible que el Recap no estigui disponible temporalment si has suprimit o editat el teu historial de visualitzacions de YouTube recentment.