Registrer deg for et YouTube-årsabonnement

Premium-årsabonnementer er forhåndsbetalte og ikke-gjentakende. Når abonnementet er i gang, får du 12 måneder med Premium-fordeler – helt til abonnementet utløper. Du finner mer informasjon om kvalifikasjonskravene nedenfor.

Sjekk om du er kvalifisert for et årsabonnement

Følg veiledningen nedenfor for å registrere deg for et årsabonnement. Når du har fullført kjøpet, kan du bruke YouTube Premium- eller YouTube Music Premium-fordelene dine overalt der du kan logge på med Google-kontoen du brukte til å kjøpe abonnementet, inkludert på kompatible smart-TV-er og spillkonsoller.

Du må oppfylle disse kravene for å registrere deg for et årsabonnement:

• Du kan ikke allerede være YouTube Premium- eller Music Premium-abonnent. Hvis du allerede har et YouTube Premium- eller YouTube Music Premium-abonnement og vil bytte til et årsabonnement, kan du finne ut mer om dette her.
  • Du må befinne deg i
    • USA, Canada, Mexico, Brasil, Russland, Tyskland, Thailand, India eller Japan.
    • Merknad for abonnenter i India: Hvis du allerede har et forhåndsbetalt abonnement på én eller tre måneder, kan du registrere deg for et årsabonnement som starter når det forhåndsbetalte abonnementet utløper.
Merk: Årsabonnementer er bare tilgjengelige for enkeltpersoner. Vi tilbyr ikke årsabonnementer for brukere med familieabonnement.

Hvordan fungerer årsabonnement på YouTube Premium?

Når du kjøper et årsabonnement, forhåndsbetaler du for et ikke-gjentakende personlig abonnement. Dette betyr at fordelene du får med det betalte abonnementet, utløper etter de 12 månedene du har betalt for. Du kan forhåndsbetale tilgang til YouTube Music Premium eller YouTube Premium for opptil to år samtidig. For å beholde tilgangen til fordelene må du kjøpe et nytt abonnement når abonnementet utløper.

Årsabonnementer kan ikke refunderes eller settes på pause. Hvis du har spørsmål om årsabonnementet ditt, kan du kontakte brukerstøtten for YouTube. Hvis du vil rapportere en transaksjon i forbindelse med svindel, kan du sende inn et krav her.

Finn ut mer nedenfor om hvordan du blir abonnent. Du kan også se nærmere på de ulike betalte abonnementene våre for å finne ut hvilket som passer best for deg.

Registrer deg for et YouTube Premium-årsabonnement

Følg veiledningen nedenfor for å registrere deg for et YouTube Premium- eller Music Premium-årsabonnement.

Registrer deg for et YouTube Premium- eller YouTube Music Premium-årsabonnement

1. Åpne YouTube- eller YouTube Music-appen på telefonen eller nettbrettet.
  2. Logg på Google-kontoen du vil abonnere med.
  3. Trykk på profilbildet ditt  etterfulgt av Velg YouTube Premium.
  4. Velg «Årlig» som abonnementsalternativ.
  5. Fullfør kjøpet.

Du kan bli bedt om å bekrefte kjøpet med en PIN-kode. I så fall følger du veiledningen på skjermen for å fullføre bekreftelsesprosessen.

Når du har fullført kjøpet, kan du bruke YouTube Premium- eller YouTube Music Premium-fordelene dine på datamaskin samt Android- og Apple-enheter. Dette gjør du ved å logge på Google-kontoen du brukte da du kjøpte abonnementet. Du kan sjekke når abonnementet ditt utløper, ved å gå til Betalte abonnementer-delen av kontoen din.

Endre abonnementstype

Hvis du har et løpende YouTube Premium- eller Music Premium-abonnement og vil bytte til et årsabonnement, må du først bekrefte at du befinner deg i et område der årsabonnementer er tilgjengelige:

• USA
  • Canada
  • Mexico
  • Brasil
  • Russland
  • Tyskland
  • Thailand
  • India
  • Japan

Hvis du er kvalifisert for et årsabonnement, må du si opp det eksisterende abonnementet ditt. Når du har sagt opp abonnementet, kan du registrere deg for et årsabonnement på YouTube Premium eller Music Premium. Tilgangen til årsabonnementet starter når den gjeldende faktureringssyklusen er over.