Find og ret problemer med dit YouTube Music-medlemskab

Hvis din månedlige betaling for et medlemskab af YouTube Music afvises, giver vi dig besked via mail, så du har mulighed for at reagere og gendanne dit medlemskab.

Efter du har modtaget denne mail:

• Du har 3 dage til at løse problemet, før du mister adgangen til dine medlemsfordele. I løbet af denne periode på 3 dage vil vi regelmæssigt forsøge at gennemføre din månedlige betaling.
  • Hvis vi efter denne periode på 3 dage stadig ikke kan debitere dig, får dit abonnement statussen "Sat på pause" i 30 dage. I denne periode, hvor dit abonnement er sat på pause, forsøger vi stadig med jævne mellemrum at gennemføre betalingen for at gendanne din adgang som medlem, medmindre du opsiger abonnementet.

Hvis du opdaterer dine betalingsoplysninger i denne periode, bør dit medlemskab blive gendannet automatisk i forbindelse med vores næste forsøg på at debitere dig via din betalingsmetode. Hvis du ikke vil vente på, at systemet prøver at debitere dig igen, kan du opsige dit abonnement og tilmelde dig igen for at få adgang med det samme.

Find og løs problemer med en YouTube-debitering

Klik på knappen nedenfor for at finde og løse problemer eller få flere oplysninger om din regning fra YouTube.

FIND OG LØS PROBLEMER MED EN YOUTUBE-DEBITERING

Hvis du mener, at du er blevet debiteret for et betalt medlemskab, men ikke har adgang til dine fordele, skal du klikke her.

Hvis din betaling for et medlemskab er blevet afvist, er der sandsynligvis et problem med din betalingsmetode, som du skal løse. Nedenfor kan du se vores tips til at løse eventuelle problemer.

Løs problemer med afvist betaling

Din månedlige medlemsbetaling blev muligvis afvist på grund af et problem med dit kort eller en anden betalingsform. Når du har løst eventuelle problemer med betaling, prøver systemet automatisk at debitere dig igen og gendanne adgangen til dine medlemsfordele.

Sørg for, at dine kortoplysninger er opdaterede.

Betalinger mislykkes ofte på grund af et udløbet kreditkort eller en forkert faktureringsadresse. Sådan opdaterer du disse oplysninger:
  1. Gå til youtube.com/paid_memberships, hvis du bruger en computer. Hvis du bruger YouTube-mobilappen, skal du klikke på dit profilbillede og så Betalte medlemskaber.
  2. Klik på ud for beskeden "Den nuværende betalingsmetode kunne ikke behandles".
  3. Klik på Opdater betalingsmetode.
  4. Vi anbefaler, at du tjekker alle dine kortoplysninger for at sikre dig, at de er korrekte, inklusive udløbsdatoen. Postnummeret for din betalingsmetode skal stemme overens med postnummeret på dit korts nuværende faktureringsadresse.
Hvis din registrerede betalingsmetode ikke længere kan bruges, skal du tilføje eller vælge en anden betalingsmetode.
Tip! Hvis du ikke kan se muligheden "Opdater betalingsmetode" via linket ovenfor, kan du også opdatere betalingsmetoden til dit medlemskab på Google Pay-siden Abonnementer og tjenester.

Indsend alle nødvendige oplysninger

Hvis du ser en fejlmeddelelse, hvor der anmodes om, at du skal indsende yderligere oplysninger til Google, så følg instruktionerne for at indsende oplysningerne. For eksempel skal du muligvis verificere din identitet i Google Pay, før du kan foretage køb via din Google-konto.
Du kan også tjekke Google Pay når som helst for advarsler eller anmodninger om at løse kontoproblemer.

Tjek, at du har penge nok til at gennemføre købet

Nogle gange afvises en transaktion, fordi der ikke er penge nok. Tjek, at der er nok penge på din konto til at gennemføre købet.

Kontakt din bank eller kortudsteder

Dit kort kan have særlige begrænsninger, der resulterer i, at din betaling ikke kan gennemføres. Kontakt banken eller virksomheden, der har udstedt dit kort, for at spørge til transaktionen og årsagen til afvisningen.
Hvis du befinder dig uden for USA, skal du også sikre dig, at dit kort og din bank understøtter internationale transaktioner. Afhængigt af dit land skal du muligvis også kontakte din bank for at godkende, at dit kort bliver brugt til onlinetransaktioner.

Prøv at betale med en anden betalingsmetode

Du kan prøve at skifte til en anden betalingsform ved at følge denne vejledning:
  1. Gå til youtube.com/paid_memberships, hvis du er på en computer. Hvis du bruger YouTube-mobilappen, skal du klikke på dit profilbillede og så Betalte medlemskaber.
  2. Klik på ud for beskeden "Den nuværende betalingsmetode kunne ikke behandles".
  3. Klik på Opdater betalingsmetode.
  4. Vælg en anden betalingsmetode.
Tip! Hvis du stadig har problemer med at betale for køb på YouTube med din betalingsmetode, kan du overveje at bruge din Google Play-saldo (hvis denne funktion er tilgængelig i dit land). Her kan du se, hvilke lande Google Play-saldoen er tilgængelig i.

Først skal du føje penge til din Google Play-saldo, og derefter skal du vælge "Google Play-saldo" som din betalingsmetode. Du kan også læse mere om, hvordan du bruger din Google Play-saldo.

Løs problemer med adgang til fordele efter debiteringen

Der kan være tilfælde, hvor du har forsøgt at foretage et køb, eller du har modtaget en notifikation om en debitering (f.eks. en besked fra dit mobilselskab), men du har ikke adgang til det, du har købt. Dette kan ske, hvis din debitering stadig er ved at blive gennemført, eller den er blevet afvist.

Om midlertidige beløbsreservationer og afventende transaktioner

Afventende debiteringer i Google Pay eller på dit kontoudtog er midlertidige beløbsreservationer, der endnu ikke er gennemført.
Det er muligt at se flere afventende debiteringer for den samme abonnementsbetaling, da hver afventende debitering repræsenterer et godkendelsesforsøg. Hvis en debitering står som "Afventer" og ikke gennemført, er du ikke blevet opkrævet betaling. Derudover vil eventuelle mislykkede godkendelsesforsøg for en betaling via kort forsvinde fra dine kontoudtog af sig selv, og du vil ikke blive faktureret for dem.

Sådan tjekker du en afventende debitering

• Tjek dit kontoudtog eller Google Pay. Hvis du klikker på transaktionen i Google Pay, bør købet være angivet som "Afventer", ikke som gennemført.
  • Søg efter en mailkvittering. Du modtager en kvittering via mail fra YouTube, hvis en debitering rent faktisk er blevet gennemført.
  • Du kan også tjekke Google Pay når som helst for advarsler eller anmodninger om at løse kontoproblemer. For eksempel skal du muligvis verificere din identitet i Google Pay, før du kan foretage køb via din Google-konto. Hvis du ikke ser eventuelle advarsler eller anmodninger i Google Pay, så husk, at denne afventende debitering enten bør blive gennemført, normalt inden for 1-14 hverdage, eller forsvinde af sig selv i løbet af denne periode, hvis betalingen afvises af din betalingsudbyder. Hvis du stadig ser en afventende debitering efter dette tidsrum, skal du kontakte din betalingsudbyder.

Sådan tjekker du en afvist debitering

Du kan dobbelttjekke statussen på dit køb i Google Pay. Transaktionsstatussen i Google Pay bør nu være "Afvist". Se vores tips til, hvordan du løser en afvist betaling, i sektionen ovenfor.
Hvis dit kontoudtog stadig viser en "afventende" debitering for denne betaling, bør den gå væk af sig selv i løbet af 1-14 hverdage eller forsvinde i løbet af den samme periode, hvis den bliver afvist. Hvis du stadig ser en afventende debitering efter dette tidsrum, skal du kontakte din betalingsudbyder.
Bemærk! Fra og med 2022 bliver nye YouTube Premium- og Music Premium-abonnenter, som har tilmeldt sig via Android, faktureret via Google Play. Denne ændring påvirker ikke eksisterende abonnenter. Du kan gå til payments.google.com for at se nylige debiteringer og tjekke, hvordan du bliver faktureret. Hvis du vil anmode om en refusion for et Google Play-køb, skal du følge vejledningen her.