Resoldre problemes de facturació o d'accés relacionats amb una subscripció a YouTube Music

Si es rebutja el pagament de la teva subscripció mensual a YouTube Music, t'enviarem una notificació per correu electrònic perquè puguis prendre les mesures pertinents i restaurar-la.

Un cop hagis rebut aquest correu electrònic:

• Tindràs tres dies per corregir el problema abans de perdre l'accés als avantatges de la teva subscripció. Durant aquest període, tornarem a intentar processar el teu pagament mensual de manera regular.
  • Si després de tres dies continuem sense poder cobrar-te correctament, la subscripció es posarà en pausa durant 30 dies. Tret que cancel·lis la subscripció, mentre estigui en pausa continuarem intentant processar el pagament de manera periòdica per restaurar-ne l'accés.

Si actualitzes la teva informació de pagament durant aquest període, la subscripció es restaurarà automàticament quan tornem a provar d'aplicar el càrrec a través de la teva forma de pagament. Si no vols esperar que el sistema torni a intentar fer el càrrec, pots cancel·lar la subscripció i tornar a registrar-te per obtenir accés immediatament.

Resoldre problemes relacionats amb un càrrec de YouTube

Fes clic al botó següent per resoldre problemes o obtenir informació sobre la teva factura de YouTube.

RESOL PROBLEMES RELACIONATS AMB UN CÀRREC DE YOUTUBE

Si creus que se t'ha cobrat una subscripció de pagament però no pots accedir als avantatges, fes clic en aquest enllaç.

Si s'ha rebutjat el pagament d'una subscripció, és probable que hagis de corregir algun problema amb la forma de pagament. A continuació, t'oferim consells sobre com pots fer-ho.

Resoldre un problema d'un pagament rebutjat

És possible que el pagament de la teva subscripció mensual s'hagi rebutjat a causa d'un problema amb la teva targeta o una altra forma de pagament. Un cop hagis resolt els problemes amb el pagament, el sistema tornarà a intentar aplicar-te el càrrec automàticament i restaurarà l'accés als avantatges de la teva subscripció.

Comprovar que la informació d'una targeta està actualitzada

Sovint, es produeixen errors en els pagaments perquè la targeta de crèdit ha caducat o l'adreça de facturació és incorrecta. Per actualitzar aquesta informació, segueix aquests passos:
  1. Si utilitzes un ordinador, ves a youtube.com/paid_memberships. Si ets a l'aplicació YouTube per a mòbils, fes clic a la teva foto de perfil i després Subscripcions de pagament.
  2. Fes clic a la icona que hi ha al costat del missatge "La forma de pagament actual no s'ha pogut processar".
  3. Fes clic a Actualitza la forma de pagament.
  4. Et recomanem que revisis tota la informació de la targeta per assegurar-te que és correcta, inclosa la data de caducitat. A més, el codi postal que figura a la forma de pagament ha de coincidir amb el codi postal de l'adreça de facturació actual de la teva targeta.
Si la forma de pagament que has registrat ja no es pot utilitzar, afegeix o tria'n una altra.
Consell: si no veus l'opció "Actualitza la forma de pagament" de l'enllaç anterior, també pots actualitzar la forma de pagament de la teva subscripció des de la pàgina Subscripcions i serveis de Google Pay.

Enviar informació sol·licitada

Si veus un missatge d'error en què se't demana que enviïs informació addicional a Google, segueix les instruccions que s'indiquen per fer-ho. Per exemple, és possible que hagis de verificar la teva identitat a Google Pay abans de poder fer cap compra amb el teu Compte de Google.
També pots consultar Google Pay en qualsevol moment per veure si hi ha cap alerta o sol·licitud per resoldre problemes relacionats amb el compte.

Comprovar que tens prou fons per fer la compra

De vegades, es rebutja una transacció perquè no hi ha prou fons. Comprova el teu compte per assegurar-te que en tens prou per completar la compra.

Contactar amb un banc o l'emissor d'una targeta

És possible que la teva targeta tingui restriccions específiques que produeixin errors en el pagament. Contacta amb el banc o l'empresa emissora de la targeta per obtenir informació sobre la transacció i veure si saben per què s'ha rebutjat.
Si et trobes fora dels EUA, també hauràs de comprovar si la teva targeta i el teu banc són compatibles amb les transaccions internacionals. En funció del país on visquis, és possible que hagis de contactar amb el banc perquè autoritzi l'ús de la targeta per a transaccions en línia.

Intentar pagar amb una altra forma de pagament

Pots intentar canviar de forma de pagament seguint aquests passos:
  1. Si utilitzes un ordinador, ves a youtube.com/paid_memberships. Si ets a l'aplicació YouTube per a mòbils, fes clic a la teva foto de perfil i després Subscripcions de pagament.
  2. Fes clic a la icona que hi ha al costat del missatge "La forma de pagament actual no s'ha pogut processar".
  3. Fes clic a Actualitza la forma de pagament.
  4. Selecciona una altra forma de pagament.
Consell: si continues tenint problemes quan utilitzes la forma de pagament per fer una compra a YouTube, pots pagar amb el saldo de Google Play (si aquesta opció està disponible al teu país). Pots cercar en quins països està disponible el saldo de Google Play en aquest enllaç.

Primer, afegeix diners al saldo de Google Play i, a continuació, selecciona l'opció "Saldo de Google Play" com a forma de pagament. També pots obtenir més informació sobre com pots bescanviar el saldo de Google Play.

Corregir problemes relacionats amb l'accés als avantatges un cop aplicat el càrrec

És possible que hagis intentat fer una compra o que hagis rebut una notificació d'un càrrec (com ara un missatge del teu operador de telefonia mòbil), però que t'hagis adonat que no tens accés a allò que has comprat. Això pot passar si el càrrec encara s'està processant o si s'ha rebutjat.

Sobre les retencions d'autorització i les transaccions pendents

Els càrrecs pendents a Google Pay o a l'extracte de la targeta són retencions d'autorització que encara no s'han processat.
És possible que vegis diversos càrrecs pendents per al mateix pagament d'una subscripció, ja que cadascun representa un intent d'autorització. Si un càrrec es mostra com a "Pendent" en lloc de com a processat, vol dir que encara no se t'ha aplicat. A més, els intents d'autorització fallits de la targeta per a un pagament desapareixeran dels extractes automàticament i no se't facturaran.

Com es pot consultar un càrrec pendent

• Consulta el teu extracte de facturació o ves a Google Pay. Si fas clic a la transacció a Google Pay, veuràs que el càrrec de la compra figura com a "Pendent" en lloc de com a completat.
  • Cerca un rebut per correu electrònic. Si un càrrec realment s'ha processat, rebràs un rebut de YouTube per correu electrònic.
  • També pots consultar Google Pay en qualsevol moment per veure si hi ha cap alerta o sol·licitud per resoldre problemes relacionats amb el compte. Per exemple, és possible que hagis de verificar la teva identitat a Google Pay abans de poder fer cap compra amb el teu Compte de Google. Si no veus cap alerta o sol·licitud a Google Pay, tingues en compte que aquest càrrec pendent es processarà, normalment en un termini d'entre 1 i 14 dies laborables, o bé desapareixerà durant aquest període si el teu proveïdor de pagament el rebutja. Si encara veus un càrrec pendent després d'aquest període, contacta amb el teu proveïdor de pagament.

Com es pot consultar un càrrec rebutjat

Pots comprovar l'estat de la compra a Google Pay. Google Pay mostrarà l'estat de la transacció com a "Rebutjat". Consulta els nostres consells a la secció anterior sobre com pots resoldre un problema d'un pagament rebutjat.
Si a l'extracte de facturació encara es mostra un càrrec com a "Pendent" per a aquest pagament, se suprimirà en un termini d'entre 1 i 14 dies laborables; és a dir, si es rebutja, desapareixerà durant aquest període. Si encara veus un càrrec pendent després d'aquest període, contacta amb el teu proveïdor de pagament.
Nota: a partir del 2022, els subscriptors nous de YouTube Premium i Music Premium que s'hagin registrat a Android rebran les factures a través de Google Play. Aquest canvi no afectarà els subscriptors existents. Pots visitar payments.google.com per veure els càrrecs recents i consultar el teu mètode de facturació. Per sol·licitar el reembossament d'una compra de Google Play, segueix els passos que s'indiquen aquí.