Abonner på kanaler på YouTube Kids

Med en YouTube Kids-profil kan dit barn abonnere på de fleste kanaler i YouTube Kids ved at trykke på Abonner Subscribe på afspilnings- eller kanalsiden. Når nye videoer er tilgængelige fra kanaler, der abonneres på, fremhæver vi dem på skærmbilledet Anbefalet. Du kan også finde de kanaler, du abonnerer på, ved at gå til Se den igen .

Du kan se dine børns abonnementer i Se den igen, hvor du også kan opsige abonnementer eller blokere. Opsigelse af abonnement forhindrer ikke dit barn i at abonnere igen. Hvis du ikke vil have, at dit barn skal abonnere igen, kan du blokere den kanal, som du ikke vil have, at dit barn kan finde.

Bemærk! Youtubere får ikke specifikke oplysninger om de børn, der abonnerer på deres kanaler.