Se den igen

Du kan gennemgå dit barns afspilningshistorik for YouTube Kids under Se den igen.

På dit barns mobilenhed eller tablet:

• Tryk på Se den igen øverst på startskærmen.

På dit barns computer:

• Vælg dit barns profilbillede øverst til højre på skærmen for at se videoerne under Se den igen.
Bemærk! Det er kun videoer, der er blevet set i YouTube Kids på den pågældende enhed, som vises under Se den igen

Hvis du ikke længere kan finde en video, der tidligere er blevet set, kan den være blevet slettet, gjort privat eller fjernet fra YouTube Kids.

Du kan rydde videoerne under Se den igen ved at rydde din historik eller slå søgning fra i forældreindstillingerne. Hvis du sætter afspilningshistorikken på pause i forældreindstillingerne, vil videoer, der ses, mens historikken er sat på pause, ikke blive vist under Se den igen.