Een YouTube Kids-profiel verwijderen

Je kunt het YouTube Kids-profiel van je kind op elk moment verwijderen via:

• de instellingen van YouTube Kids, of
  • de YouTube-instellingen van je gekoppelde ouderaccount.

Zo verwijder je het YouTube Kids-profiel van je kind via YouTube Kids:

1. Klik op het hangslot in de hoek van je scherm.
  2. Los de som op of voer je aangepaste toegangscode in.
  3. Selecteer Instellingen .
  4. Selecteer het profiel van je kind en voer het wachtwoord van je ouderaccount in.
  5. Als je een mobiel apparaat gebruikt:
    1. Tik in de bovenhoek van het scherm op Meer ''.
    2. Tik op Dit profiel verwijderen.
  6. Als je een computer gebruikt:
    1. Klik op VERWIJDEREN en dan nogmaals op VERWIJDEREN om te bevestigen.

Zo verwijder je het YouTube Kids-profiel van je kind via de YouTube-instellingen van je gekoppelde ouderaccount:

1. Log in bij YouTube met je gekoppelde ouderaccount.
  2. Ga naar je profielfoto .
  3. Selecteer Instellingen .
  4. Selecteer Instellingen voor ouders.
    1. Als je een computer gebruikt, selecteer je Instellingen voor je kinderen beheren naast Ouderlijk toezicht.
  5. Selecteer het YouTube Kids-profiel van je kind.
  6. Selecteer in de bovenhoek van het scherm Meer '' en dan Profiel verwijderen.