YouTube Kids ‑profiilin poistaminen

Voit poistaa lapsesi YouTube Kids ‐profiilin milloin tahansa. Se onnistuu

• YouTube Kidsin asetuksista
  • linkitetyn vanhemman tilin asetuksista.

Lapsen YouTube Kids ‐profiilin poistaminen YouTube Kidsin kautta:

1. Valitse näytön reunasta lukkokuvake .
  2. Ratkaise laskutehtävä tai lisää oma tunnuskoodisi.
  3. Valitse Asetukset .
  4. Valitse lapsesi profiili ja kirjoita vanhemman tilin salasana.
  5. Jos käytät mobiililaitetta, tee näin:
    1. Napauta näytön yläreunasta Lisää ".
    2. Napauta Poista tämä profiili.
  6. Jos käytät tietokonetta, tee näin:
    1. Vahvista poistaminen valitsemalla POISTA ja sitten POISTA.

Näin poistat lapsen YouTube Kids ‑profiilin linkitetyn vanhemman tilin YouTube-asetusten kautta:

1. Kirjaudu YouTubeen linkitetyllä vanhemman tilillä.
  2. Valitse profiilikuvasi .
  3. Valitse Asetukset .
  4. Valitse Vanhempien asetukset.
    1. Tietokoneella valitse "Vanhempien asetukset" ‐kohdan vierestä Muokkaa lapsen asetuksia.
  5. Valitse lapsesi YouTube Kids ‐profiili.
  6. Valitse näytön yläkulmasta Lisää " ja sitten Poista profiili.