Slet en YouTube Kids-profil

Du kan til enhver tid slette dit barns YouTube Kids-profil via:

• Indstillingerne i YouTube Kids.
  • Indstillingerne for YouTube på din tilknyttede forældrekonto.

Sådan sletter du dit barns YouTube Kids-profil ved hjælp af YouTube Kids:

1. Vælg hængelåsen i hjørnet af skærmen.
  2. Løs regnestykket, eller angiv din tilpassede adgangskode.
  3. Vælg Indstillinger .
  4. Vælg dit barns profil, og angiv din adgangskode til forældrekontoen.
  5. Hvis du bruger en mobilenhed:
    1. Tryk på Mere '' øverst til højre på skærmen.
    2. Tryk på Slet denne profil.
  6. Hvis du bruger en computer:
    1. Klik på SLET og så SLET igen for at bekræfte.

Sådan sletter du dit barns YouTube Kids-profil ved hjælp af indstillingerne for YouTube på din tilknyttede forældrekonto:

1. Log ind på YouTube med din tilknyttede forældrekonto.
  2. Gå til dit profilbillede .
  3. Vælg Indstillinger .
  4. Vælg Børnesikring.
    1. Hvis du bruger en computer, skal du vælge Administrer indstillinger for dine børn ud for "Forældreindstillinger".
  5. Vælg dit barns YouTube Kids-profil.
  6. I øverste hjørne af skærmen skal du vælge Mere '' og så Slet profil.