Översikt över YouTube Kids-profilinställningarna

Du kan hantera ditt barns YouTube Kids-profilinställningar på tre ställen:

1. Ditt barns YouTube Kids-profil
  2. Föräldrainställningar i YouTube Kids
  3. Föräldrainställningar i YouTube-inställningarna för ditt länkade föräldrakonto

Vilka inställningar kan ändras av föräldrar och barn?

Inställningar Kan kontrolleras av föräldrar Kan kontrolleras av barn
Namn Ja Ja
Födelsemånad och ålder Ja Nej
Innehållsinställning Ja Nej
Sök Ja Nej
Avatar Ja Ja
Hemlig kod Nej, men föräldrar kan återställa Ja
Castar Ja Ja
Pausa visningshistoriken Ja Nej
Pausa sökhistoriken Ja Nej
Rensa historik Ja Ja
Blockera videor Ja Nej
Avblockera videor Ja Nej
Uppspelning i bakgrunden (endast Premium) Ja Nej
Smarta nedladdningar (endast Premium) Ja Nej
Spara bara via wifi (endast Premium eller i vissa länder) Ja Nej
Nedladdningskvalitet Ja Nej
Musik och ljudeffekter i appen Nej Ja
Undertexter Ja Ja
Teckensnitt och färg för undertexter Ja Nej
Automatisk uppspelning Ja Ja (om inte automatisk uppspelning har inaktiverats av en förälder)

Anvisningar för föräldrar

Du kan ändra de här inställningarna när du vill från föräldrainställningarna i YouTube Kids eller från YouTube-inställningarna för det länkade föräldrakontot.

Ändra inställningarna för ditt barns profil i YouTube Kids:

1. Välj låset i hörnet av skärmen.
  2. Lös multiplikationen eller ange din anpassade kod.
  3. Välj Inställningar .
    1. Obs! Du kan ändra vissa enhetsinställningar, till exempel Casta och Anpassad kod, utan att välja barnets profil.
  4. Välj barnets profil och ange lösenordet för ditt föräldrakonto.

Ändra inställningarna för ditt barns profil i YouTube:

1. Logga in på YouTube med ditt länkade föräldrakonto.
  2. Tryck på din profilbild .
  3. Välj Inställningar .
  4. Välj Föräldrainställningar.
  5. Välj barnets profil eller konto.
Anvisningar för barn
  1. Välj din avatar i hörnet av skärmen.
  2. Välj Redigera bredvid avataren.
    1. Om du använder en mobil enhet kan du välja en annan avatar, ändra namn eller trycka på Inställningar för fler alternativ, till exempel appmusik och hemlig kod.
    2. Om du använder en dator kan du välja en annan avatar, ändra namn och ändra andra inställningar.