Oversikt over profilinnstillinger for YouTube Kids

Du kan administrere barnets profilinnstillinger for YouTube Kids på tre forskjellige steder:

1. barnets YouTube Kids-profil
  2. foreldreinnstillingene i YouTube Kids
  3. foreldreinnstillingene for YouTube i den tilknyttede foreldrekontoen

Hvilke innstillinger kan endres av foreldre eller barn?

Innstillinger Kan styres av foreldre Kan styres av barn
Navn J Ja
Fødselsmåned og alder Ja N
Innholdsinnstilling J Nei
Søk Ja N
Brukerbilde J J
Hemmelig kode N, men kan tilbakestilles av foreldre J
Casting J J
Sett seerloggen på pause J N
Sett søkeloggen på pause J N
Tøm loggen J J
Blokker videoer J N
Opphev blokkering av videoer J N
Avspilling i bakgrunnen (bare Premium) J Nei
Smartnedlastinger (bare Premium) Ja Nei
Lagre bare via wifi (bare for Premium og i enkelte land) Ja Nei
Nedlastingskvalitet  Ja Nei
Musikk og lydeffekter i appen Nei Ja
Teksting Ja Ja
Skrifttype og farge for teksting Ja N
Autoavspilling J J (med mindre en forelder har slått av autoavspilling)

Veiledning for foreldre

Du kan når som helst endre disse innstillingene via foreldreinnstillingene i YouTube Kids eller YouTube-innstillingene i den tilknyttede foreldrekontoen.

Slik endrer du innstillingene for barnets profil via YouTube Kids:

1. Velg låsen i hjørnet av skjermen.
  2. Løs regnestykket, eller oppgi den egendefinerte adgangskoden.
  3. Velg Innstillinger .
    1. Merk: Det er mulig å endre noen av enhetsinnstillingene, for eksempel Cast og Egendefinert adgangskode, uten å velge barnets profil.
  4. Velg barnets profil, og skriv inn passordet for foreldrekontoen.

Slik endrer du innstillingene for barnets profil via YouTube:

1. Logg på YouTube med den tilknyttede foreldrekontoen.
  2. Gå til profilbildet ditt .
  3. Velg Innstillinger .
  4. Velg Foreldreinnstillinger.
  5. Velg barnets profil eller konto.
Veiledning for barn
  1. Velg brukerbildet ditt i hjørnet av skjermen.
  2. Velg Rediger ved siden av brukerbildet.
    1. Hvis du er på mobil, kan du velge et annet brukerbilde, endre navnet ditt eller trykke på Innstillinger for å se flere alternativer, for eksempel appmusikk og hemmelig kode.
    2. Hvis du bruker en datamaskin, kan du velge et annet brukerbilde, endre navnet ditt og justere andre innstillinger.