Overzicht van de profielinstellingen voor YouTube Kids

Je kunt de instellingen voor het YouTube Kids-profiel van je kind op 3 plaatsen beheren:

1. Het YouTube Kids-profiel van je kind
  2. Ouderlijk toezicht in YouTube Kids
  3. Ouderlijk toezicht in de YouTube-instellingen van je gekoppelde ouderaccount

Welke instellingen kan een ouder of kind wijzigen?

Instellingen Kan door ouder worden gewijzigd Kan door kind worden gewijzigd
Naam J J
Geboortemaand en leeftijd J N
Instelling voor content J N
Zoeken J N
Avatar J J
Geheime code Nee, maar ouder kan resetten J
Casten J J
Kijkgeschiedenis onderbreken J N
Zoekgeschiedenis onderbreken J N
Geschiedenis wissen J J
Video's blokkeren J N
Blokkering van video's opheffen J N
Afspelen op de achtergrond (alleen Premium) J N
Slimme downloads (alleen Premium) J N
Opslaan alleen via wifi (alleen Premium of in bepaalde landen) J N
Downloadkwaliteit  J N
Muziek en geluidseffecten in de app N J
Ondertiteling J J
Lettertype en kleur van ondertiteling J N
Autoplay J J (tenzij autoplay is uitgezet door een ouder)

Instructies voor ouders

Je kunt deze instellingen op elk moment wijzigen via de instellingen voor ouderlijk toezicht in YouTube Kids of via de YouTube-instellingen van je gekoppelde ouderaccount.

Zo wijzig je de instellingen voor het profiel van je kind in YouTube Kids:

1. Klik op het hangslot in de hoek van je scherm.
  2. Los de som op of voer je aangepaste toegangscode in.
  3. Selecteer Instellingen .
    1. Opmerking: Sommige apparaatinstellingen, zoals Cast en Aangepaste toegangscode, kun je wijzigen zonder het profiel van je kind te selecteren.
  4. Selecteer het profiel van je kind en voer het wachtwoord van je ouderaccount in.

Zo wijzig je de profielinstellingen voor je kind via YouTube:

1. Log in bij YouTube met je gekoppelde ouderaccount.
  2. Ga naar je profielfoto .
  3. Selecteer Instellingen .
  4. Selecteer Instellingen voor ouders.
  5. Selecteer het profiel of account van je kind.
Instructies voor kinderen
  1. Kies je avatar in de hoek van je scherm.
  2. Kies Bewerken naast je avatar.
    1. Als je een mobiel apparaat gebruikt, kun je een andere avatar kiezen, je naam wijzigen of op Instellingen tikken voor meer opties, zoals app-muziek en je geheime code.
    2. Als je een computer gebruikt, kun je een andere avatar kiezen, je naam wijzigen en andere instellingen wijzigen.