Oversigt over indstillinger for YouTube Kids-profiler

Du kan administrere indstillingerne for dit barns YouTube Kids-profil fra tre steder:

1. Dit barns YouTube Kids-profil
  2. Forældreindstillingerne i YouTube Kids
  3. Børnesikring i YouTube-indstillingerne på din tilknyttede forældrekonto

Hvilke indstillinger kan en forælder eller et barn ændre?

Indstillinger Kan administreres af forældrene Kan administreres af barnet
Navn Ja Ja
Fødselsmåned og alder Ja Nej
Indholdsindstilling Ja Nej
Søgning Ja Nej
Avatar Ja Ja
Hemmelig kode Nej, men forældre kan nulstille den Ja
Casting Ja Ja
Sæt afspilningshistorik på pause Ja Nej
Sæt søgehistorik på pause Ja Nej
Ryd historik Ja Ja
Bloker videoer Ja Nej
Fjern blokering af videoer Ja Nej
Afspilning i baggrunden (kun Premium) Ja Nej
Smart-downloads (kun Premium) Ja Nej
Gem kun via Wi-Fi (kun Premium eller i visse lande) Ja Nej
Downloadkvalitet  Ja Nej
Appmusik og lydeffekter Nej Ja
Undertekster  Ja Ja
Skrifttype og farve for undertekster Ja Nej
Autoplay Ja Ja (medmindre autoplay er slået fra af en forælder)

Vejledning til forældre

Du kan altid ændre disse indstillinger under forældreindstillingerne i YouTube Kids eller i indstillingerne for YouTube på din tilknyttede forældrekonto.

Sådan ændrer du indstillingerne for dit barns profil via YouTube Kids:

1. Vælg hængelåsen i hjørnet af skærmen.
  2. Løs regnestykket, eller angiv din tilpassede adgangskode.
  3. Vælg Indstillinger .
    1. Bemærk! Der er visse enhedsindstillinger, f.eks. Cast og Tilpasset adgangskode, som du kan ændre uden at vælge dit barns profil.
  4. Vælg dit barns profil, og angiv din adgangskode til forældrekontoen.

Sådan ændrer du indstillingerne for dit barns profil via YouTube:

1. Log ind på YouTube med din tilknyttede forældrekonto.
  2. Gå til dit profilbillede .
  3. Vælg Indstillinger .
  4. Vælg Børnesikring.
  5. Vælg dit barns profil eller konto.
Vejledning til børn
  1. Vælg din avatar i hjørnet af skærmen.
  2. Vælg Rediger ud for din avatar.
    1. Hvis du bruger en mobilenhed, kan du vælge en anden avatar, ændre dit navn eller trykke på Indstillinger for at få flere valgmuligheder, f.eks. appmusik og hemmelig kode.
    2. Hvis du bruger en computer, kan du vælge en anden avatar, ændre dit navn og ændre andre indstillinger.