Download videoer i visse lande og regioner på YouTube Kids

I udvalgte lande kan videoer i YouTube Kids-appen downloades, så du kan se dem i perioder med dårlig eller ingen forbindelse.

De funktioner, der beskrives i denne artikel, er tilgængelige i de lande, der er angivet nedenfor. Hvis YouTube Premium og YouTube Kids er tilgængelige i dit land, kan du downloade videoer, som du kan se offline på din mobilenhed, ved at blive YouTube Premium-medlem. Hvis du er YouTube Premium-medlem, kan du få flere oplysninger om, hvordan du administrerer dine downloadindstillinger.

Lande, hvor du kan downloade videoer

• Ghana
  • Indien
  • Kenya
  • Malaysia
  • Nigeria
  • Filippinerne
  • Sydafrika
  • Tanzania
  • Zimbabwe

Download videoer for at se dem offline

Du skal være logget ind på YouTube Kids for at gemme videoer offline.

1. Gå til YouTube Kids-appen, og find en video, du vil downloade.
  2. Tryk på Mere ''.
  3. Vælg Download video.

Dine downloads forbliver tilgængelige, så længe din enhed har internetforbindelse hver 30. dag. Du kan downloade op til 20 videoer.

Se og fjern downloadede videoer

Se videoer

Du kan se de videoer, du har downloadet, ved at gå til kategorien Downloads på startskærmen i YouTube Kids.

Fjern videoer

1. Gå til YouTube Kids-appen, og find en video, du vil downloade.
  2. Tryk på Mere ''.
  3. Vælg Slet fra downloads.

Hvis du vil slette alle dine downloadede videoer:

1. Vælg hængelåsen i hjørnet af skærmen i YouTube Kids-appen.
  2. Løs regnestykket, eller angiv din tilpassede adgangskode.
  3. Vælg Indstillinger .
  4. Vælg Baggrund og downloads.
  5. Vælg Slet downloads.

​​Opdater indstillingerne for downloadede videoer

Du kan opdatere indstillingerne for dine downloadede videoer ved at justere videokvaliteten eller vælge kun at downloade videoer via Wi-Fi. Sådan kommer du i gang:

1. Vælg hængelåsen i hjørnet af skærmen i YouTube Kids-appen.
  2. Løs regnestykket, eller angiv din tilpassede adgangskode.
  3. Tryk på Indstillinger .
  4. Vælg Baggrund og downloads.
  5. Aktivér eller deaktiver Download kun via Wi-Fi, eller tryk på Downloadkvalitet for at justere efter behov.