Oversikt over YouTube Kids-innstillingene i Google-kontoen til barnet ditt

Når du konfigurerer en administrert konto for barnet ditt, kan du også gi barnet tilgang til YouTube Kids. Du kan administrere barnets YouTube Kids-innstillinger via

Du kan også tilpasse barnets seeropplevelse med andre funksjoner, for eksempel ved å blokkere innhold og slå på YouTube Premium-funksjoner.

Hvilke innstillinger kan endres av foreldre eller barn?

Innstillinger Kan styres av foreldre Kan styres av barn
Lydeffekter N J
Appmusikk N J
Casting N J
Teksting N J
Blokker innhold J (bare kanaler) J (fra video- eller kanalsiden)
Opphev blokkering av innhold J N
Avspilling i bakgrunnen (bare Premium) J Nei
Smartnedlastinger (bare Premium) Ja Nei
Lagre bare via wifi (bare for Premium og enkelte land og regioner) Ja Nei
Nedlastingskvalitet  Ja N
Innstilling av innholdsnivå J N
Søk (av eller på) J N
Autoavspilling J J (med mindre en forelder har slått av autoavspilling)
Sett seerloggen på pause J N
Sett søkeloggen på pause J N
Tøm loggen J N
Gjennomgå seerloggen J (bruk barnets enhet til å gå gjennom) J

Lyd

Både du og barnet kan slå appmusikk og lydeffekter av eller på i YouTube Kids-innstillingene.

Appmusikk

1. Gå til Innstillinger .
  2. Trykk på Appmusikk for å slå appmusikken av eller på.

Lydeffekter

1. Gå til Innstillinger .
  2. Trykk på Lydeffekter for å slå lydeffektene av eller på.

Videokontroller

Med innholdskontroller kan du slå casting av eller på. Du kan også endre utseendet på tekst og teksting.

Cast YouTube Kids

1. Gå til Innstillinger .
  2. Trykk på Casting for å slå casting av eller på.

Endre størrelse på tekstingen

1. Gå til Innstillinger .
  2. Trykk på Teksting.
  3. Trykk på Størrelse og stil for teksting.
  4. Trykk på Tekststørrelse.
  5. Velg ønsket tekststørrelse.

Endre farge på tekstingen

1. Gå til Innstillinger .
  2. Trykk på Teksting.
  3. Trykk på Størrelse og stil for teksting.
  4. Trykk på Tekststil.
  5. Velg hva slags undertekster du vil ha.
Merk: Innstillingene for videokvalitet kan også justeres mens du og barnet ser på videoer. Finn ut mer om hvordan du endrer innstillingene for videokvalitet.

Autoavspilling

Når autoavspilling er slått på, spiller vi automatisk av en relatert video basert på seerloggen til barnet. Som standard er denne innstillingen slått av.
Slik slår du på autoavspilling fra en datamaskin eller TV:
  1. Gå til en hvilken som helst videoside i YouTube Kids.
  2. Velg Autoavspilling AV nederst i spilleren. endres til for å vise at autoavspillingen nå er slått på.
Slik slår du på autoavspilling fra en mobilenhet:
  1. Gå til en hvilken som helst videoside i YouTube Kids.
  2. Trykk på menyen ».
  3. Trykk på Autoavspilling AV . endres til for å vise at autoavspillingen nå er slått på.
Merk:
  • Autoavspilling er på frem til du eller barnet slår funksjonen av. For å slå den av trykker du på Autoavspilling PÅ på samme sted. endres til for å vise at autoavspilling nå er slått av.
  • Hvis du vil slå av autoavspilling for barnet, kan du velge Deaktiver autoavspilling i foreldreinnstillingene. Barnet kan ikke slå på autoavspilling når denne innstillingen er på.

Personvern

Merknaden om personvern for Google-kontoer som er opprettet med Family Link, inneholder informasjon om retningslinjene våre for personvern når det gjelder barn som bruker YouTube Kids med sin egen Google-konto. Hvis barnet ditt bruker YouTube Kids uten å logge på med Google-kontoen sin, gjelder merknaden om personvern for YouTube Kids.
Hvis barnet ditt bruker YouTube Kids med Google-kontoen sin, kan du bruke Family Link-appen til å administrere barnets aktivitetsinnstillinger. Disse innstillingene omfatter barnets YouTube-søkelogg og -seerlogg.

Om

Foreldreveiledningen for YouTube Kids og vilkårene for bruk av YouTube Kids er alltid tilgjengelige.
Slik finner du foreldreveiledningen for YouTube Kids og vilkårene for bruk av YouTube Kids:
  1. Gå til Innstillinger.
  2. Trykk på Foreldreveiledning eller Vilkår for bruk.

Hva om barnet ikke har en Google-konto for barn under 13 år?

Hvis barnet ditt ikke har en Google-konto for barn under 13 år, kan du opprette en YouTube Kids-profil for barnet via din egen Google-konto. Finn ut mer.