Systemkrav och tillgänglighet för apparna Family Link och YouTube Kids

Systemkrav

Du (den vuxna) kan använda Family Link för att skapa ett Google-konto till ditt barn. Ditt barn kan använda sitt Google-konto med YouTube Kids-appen på en mobil enhet eller på webben på youtubekids.com.

Tillgänglighet

YouTube Kids finns i de här länderna/regionerna.

Obs! Family Link kanske inte finns i vissa länder/regioner.

När du skapar ett Google-konto för ditt barn under 13 år kan ditt barn

Läs om de två alternativen för att avgöra vad som passar bäst för din familj.

Tillgängliga enheter

Du kan använda YouTube Kids-appen med ditt barns Google-konto

• i webbläsare (på en dator)
  • på Android-enheter
  • på iPhone och iPad.
Obs! Funktionen är inte tillgänglig på smart-tv-enheter.