Systeemvereisten en app-beschikbaarheid van Family Link en YouTube Kids

Systeemvereisten

Jij (de volwassene) kunt Family Link gebruiken om een Google-account te maken voor je kind. Je kind kan dat Google-account gebruiken in de mobiele YouTube Kids-app of op youtubekids.com.

Beschikbaarheid

YouTube Kids is in deze landen en regio's beschikbaar.

Opmerking: Family Link is in sommige landen of regio's misschien niet beschikbaar.

Als je een Google-account maakt voor een kind dat jonger is dan 13 jaar, kan je kind het volgende doen:

Neem deze 2 opties door om te bepalen wat het beste is voor je gezin.

Beschikbare apparaten

Je kunt de YouTube Kids-app gebruiken met het Google-account van je kind via:

• Webbrowsers (computer)
  • Android-apparaten
  • iPhones en iPads
Opmerking: Deze functie is niet beschikbaar op smart-tv's.