YouTube Kids, YouTube i el Compte de Google del teu fill o filla

Els menors de 13 anys poden fer servir l'aplicació YouTube Kids als països on estigui disponible. No obstant això, no poden utilitzar altres aplicacions, llocs web o funcions de YouTube fins que no facin 13 anys.

Using Family Link: If you created a Google Account for your child using Family Link or added supervision to an existing account for a child under 13 (or the applicable age in your country outside the European Union), you can use the Family Link app to manage your child's activity settings, including their YouTube History settings.

Nota: els nens poden començar a fer servir altres funcions i aplicacions de YouTube a partir dels 13 anys. Obtén més informació.

Add supervision to an existing Google account

If you add supervision to an existing account for a child under 13 (or the applicable age in your country outside the European Union), their YouTube videos, chats, comments, live chats, posts, playlists, stories, purchased and rented YouTube videos, as well as subscriptions, will be deleted. Google recommends that children download their data before setting up supervision. Learn more.

Com funciona YouTube Kids

L'aplicació YouTube Kids inclou contingut nou de diverses temàtiques i vídeos populars per a nens en un format fàcil d'utilitzar per als infants.

Si deixes que el teu fill baixi l'aplicació YouTube Kids, hauràs de configurar-la tu perquè la pugui utilitzar.

Hauràs de decidir el següent:

• La configuració de classificació del contingut que vulguis per al teu fill (disponible als Estats Units, el Canadà, Austràlia, Nova Zelanda, Singapur, Jamaica, les Filipines i Sud-àfrica).
  • Si vols que el teu fill pugui utilitzar la funció de cerca a l'aplicació.

Nota: hi ha altres opcions de configuració de YouTube Kids, com ara el so i les emissions, que només es poden canviar des de l'aplicació del teu fill. Obtén més informació a la Guia per a pares de YouTube Kids.

Canviar la configuració de YouTube Kids

1. Obre l'aplicació Family Link Family Link al teu dispositiu.
  2. Selecciona el teu fill.
  3. A la targeta "Configuració", toca Gestiona la configuració i després Més i després YouTube Kids. No veuràs "YouTube Kids" si no has configurat l'aplicació al seu dispositiu Android.
  4. Tria la configuració per al teu fill:
    • Classificació del contingut: tria l'adequada per al teu fill.
    • Cerca: activa o desactiva la Cerca.
    • Desbloqueja els vídeos: desbloqueja tots els vídeos i canals que s'han bloquejat a l'aplicació YouTube Kids del teu fill.

Controlar l'accés a YouTube

Bloquejar o permetre el lloc web de YouTube
Segueix aquests passos per controlar si el teu fill pot accedir al lloc web de YouTube des del seu dispositiu Android o Chromebook.

Nota: per obtenir més informació sobre el control de l'accés, consulta la Guia per a pares de YouTube Kids.
Bloquejar o permetre l'aplicació YouTube
Segueix aquests passos per controlar si el teu fill pot utilitzar l'aplicació YouTube al seu dispositiu Android o Chromebook.
Nota: per obtenir més informació sobre com pots bloquejar l'aplicació YouTube, consulta la Guia per a pares de YouTube Kids.

Activar o desactivar el mode restringit

A YouTube no hi ha activada cap opció de configuració per filtrar contingut de manera predeterminada. Pots activar el mode restringit per bloquejar el contingut per a adults que no vols que vegi el teu fill. Cap filtre no és infal·lible, però aquest ajuda a evitar que el teu fill vegi la major part d'aquesta mena de contingut.

El mode restringit té efecte sobre el dispositiu o el navegador, de manera que l'has d'activar a YouTube en cada dispositiu o navegador que utilitzi el teu fill. Obtén més informació.

Per activar o desactivar el mode restringit a Family Link, segueix aquests passos:

1. Obre l'aplicació Family Link Family Link al teu dispositiu.
  2. Selecciona Gestiona la configuració i, a continuació, Filtres.
  3. Selecciona YouTube YouTube.
  4. Activa o desactiva l'opció "Mode restringit".

Important: aquesta opció només està disponible per a pares i nens majors de 13 anys.