Aktivera eller ta bort YouTube Premium-förmåner på YouTube Kids

Om du inte är YouTube Premium-medlem ännu kan du läsa mer om att gå med. Har du en fråga om ditt YouTube Premium-medlemskap? Kontakta YouTube-supporten.

Aktivera YouTube Premium i YouTube Kids

Om du vill aktivera YouTube Premium-medlemsförmåner i YouTube Kids-appen måste du ha ett YouTube Premium-medlemskap på ditt Google-konto. Gör så här för att koppla YouTube Kids-appen på din enhet till medlemskapet:

1. Tryck på låsikonen längst ned i hörnet på en sida i appen.
  2. Lös mattetalet eller ange din anpassade kod.
  3. Välj Inställningar .
  4. Tryck på Aktivera YouTube Premium.
  5. Om du redan är inloggad i en Google-app på den här enheten med ditt konto med YouTube Premium-medlemskapet väljer du det i kontoväljaren. Annars trycker du på Lägg till YouTube Premium-konto och loggar in
Obs! När du loggar in på ditt Google-konto blir det tillgängligt för andra Google-appar på samma enhet.
  1. Tryck på Skicka e-postmeddelande för vårdnadshavares medgivande.
  2. Meddelandet från YouTube Kids skickas till din inkorg och innehåller en verifieringskod.
  3. Ange verifieringskoden i YouTube Kids-appen.

Nu kan YouTube Premium-medlemsförmånerna användas i YouTube Kids-appen på den här enheten.

Om du aktiverar YouTube Premium med ditt eget Google-konto loggas kontot inte in i YouTube Kids-appen. Om visnings- och sökhistoriken aktiveras är den begränsad till YouTube Kids-appen på den enheten. Den kopplas inte till ditt Google-konto.

Läs den här hjälpcenterartikeln för att lära dig mer om hur du använder YouTube Premium-förmånerna som är tillgängliga för ditt barn.

Ta bort YouTube Premium-förmåner eller byta konto

Gör så här om du vill ta bort YouTube Premium-förmånerna från YouTube Kids-appen eller byta konto för att ge åtkomst till YouTube Premium-medlemsförmåner:

1. Tryck på låsikonen längst ned i hörnet på en sida i appen.
  2. Lös mattetalet eller ange din anpassade kod.
  3. Välj Inställningar .
  4. Tryck på YouTube Premium-konto.
  5. Tryck på Ta bort från app.
Obs! Dessa steg tar bort länken mellan det här kontots YouTube Premium-medlemskap och YouTube Kids-appen på enheten. Kontot kan dock fortfarande vara inloggat i andra Google-appar på enheten.

Om du vill kan du aktivera YouTube Premium-medlemsförmånerna igen med ett annat konto med YouTube Premium-medlemskap.

Prenumerera på vår YouTube Viewers-kanal för att få de senaste nyheterna, uppdateringar och tips.