Aktiver eller fjern YouTube Premium-fordeler i YouTube Kids

Hvis du ikke er YouTube Premium-abonnent ennå, kan du finne ut mer om hvordan du registrerer deg. Har du spørsmål om YouTube Premium-abonnementet ditt?Kontakt brukerstøtten for YouTube.

Aktiver YouTube Premium i YouTube Kids

For å aktivere YouTube Premium-fordelene i YouTube Kids-appen må du ha et YouTube Premium-abonnement i Google-kontoen din. Slik knytter du YouTube Kids-appen på enheten til abonnementet ditt:

1. Trykk på låsikonet nederst i hjørnet på en hvilken som helst side i appen.
  2. Løs regnestykket, eller oppgi den egendefinerte adgangskoden.
  3. Velg Innstillinger .
  4. Trykk på Aktiver YouTube Premium.
  5. Hvis du allerede har logget på en Google-app på denne enheten med kontoen som er tilknyttet et YouTube Premium-abonnement, velger du denne kontoen i kontovelgeren. Hvis ikke trykker du på Legg til en YouTube Premium-konto og logger på.
Merk: Når du logger på med Google-kontoen din, blir den tilgjengelig for alle andre Google-apper på samme enhet.
  1. Trykk på Send e-post for foreldresamtykke.
  2. Sjekk om du har fått en e-post med bekreftelseskode fra YouTube Kids.
  3. Skriv inn bekreftelseskoden i appen.

Nå kan YouTube Premium-fordelene brukes i YouTube Kids-appen på denne enheten.

Når du aktiverer YouTube Premium med din egen Google-konto, innebærer det ikke at du logger på kontoen din i YouTube Kids-appen. Seer- og søkeloggen (hvis de er slått på) er fortsatt begrenset til YouTube Kids-appen på denne enheten og knyttes ikke til Google-kontoen din.

I denne brukerstøtteartikkelen finner du mer informasjon om hvordan du kan benytte deg av YouTube Premium-fordelene som er tilgjengelige for barnet.

Fjern YouTube Premium-fordeler eller bytt konto

Hvis du vil fjerne YouTube Premium-fordeler fra YouTube Kids-appen eller bytte til en annen konto med YouTube Premium-fordeler, kan du gjøre følgende:

1. Trykk på låsikonet nederst i hjørnet på en hvilken som helst side i appen.
  2. Løs regnestykket, eller oppgi den egendefinerte adgangskoden.
  3. Velg Innstillinger .
  4. Trykk på YouTube Premium-konto.
  5. Trykk på Fjern fra appen.
Merk: Dette fjerner tilknytningen mellom YouTube Premium-abonnementet til denne kontoen og YouTube Kids-appen på denne enheten. Det kan imidlertid hende at kontoen fortsatt er pålogget i andre Google-apper på denne enheten.

Hvis du vil, kan du aktivere YouTube Premium-fordelene igjen med en hvilken som helst konto med et YouTube Premium-abonnement.

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for å få siste nytt, oppdateringer og tips.