Abonner på eller fjern YouTube Premium

Har du spørsmål om YouTube Premium? Ta kontakt med oss her.

YouTube Premium-fordelene gjelder ikke for leide eller kjøpte filmer, TV-programmer eller abonnementer på betalte kanaler.

Start et abonnement på YouTube Premium

Bli YouTube Premium-abonnent for å få tilgang til alle de fordelene med dette på YouTube, YouTube Music, YouTube Gaming og YouTube Kids.

1. Åpne YouTube-appen på telefonen eller nettbrettet.
  2. Logg på Google-kontoen du vil starte abonnementet på.
  3. Velg profilbildet ditt > Betalte abonnementer.
  4. Start den gratis prøveperioden din (hvis du er kvalifisert).

I iOS kan du når som helst si opp abonnementet ditt fra iTunes-kontoen din. Gå til YouTube Premium-delen av foreldreinnstillingene for å kontrollere statusen til abonnementet ditt. Der finner du også neste faktureringsdato.

Aktivér YouTube Premium i YouTube Kids

Abonner på TeamYouTube-kanalen for å få siste nytt, tips og hjelp.

For at du skal kunne aktivere abonnementsfordelene med YouTube Premium i YouTube Kids-appen, må du ha et YouTube Premium-abonnement som er tegnet med din egen Google-konto. Følg denne fremgangsmåten for å knytte YouTube Kids-appen på enheten din til abonnementet:

1. Trykk på låsikonet nede på hvilken som helst side i appen.
  2. Les og skriv inn tallene som vises, eller oppgi den egendefinerte adgangskoden din.
  3. Velg Innstillinger .
  4. Trykk på Aktivér YouTube Premium.
  5. Hvis du allerede har logget på en Google-app på denne enheten med kontoen som har tegnet YouTube Premium-abonnement, velger du den i kontovelgeren. Ellers klikker du på Legg til YouTube Premium-konto og logger på.*
    • *Merk: Når du logger på med Google-kontoen din, blir den tilgjengelig for alle andre Google-apper på samme enhet.
  6. Trykk på Send e-post for foreldresamtykke.
  7. Sjekk om du har fått en e-post fra YouTube Kids. Den inneholder en bekreftelseskode.
  8. Gå tilbake til YouTube Kids-appen. Skriv inn bekreftelseskoden i appen.

Nå kan abonnementsfordelene med YouTube Premium tas i bruk i YouTube Kids-appen på denne enheten. Når du følger fremgangsmåten ovenfor for første gang, blir du spurt om du vil slå på videoer uten nett, og eventuelt velge hvor mye videoinnhold du vil lagre. Velg Ferdig for å fullføre konfigurasjonen og gå tilbake til startskjermen.

Hvis du aktiverer YouTube Premium med din egen Google-konto, logges du ikke på den samme kontoen i YouTube Kids-appen. Seer- og søkeloggen – hvis de er aktivert – begrenses fortsatt til YouTube Kids-appen på den aktuelle enheten og knyttes ikke til Google-kontoen din.

Du kan når som helst kontrollere statusen for YouTube Premium-abonnementet ditt i YouTube Premium-delen av foreldreinnstillingene.

Fjern YouTube Premium-fordeler eller bytt konto

Følg denne fremgangsmåten hvis du vil fjerne YouTube Premium-abonnementsfordeler fra YouTube Kids-appen eller bytte til en annen konto som gir YouTube Premium-fordeler:

1. Trykk på låsikonet nede på hvilken som helst side i appen.
  2. Les og skriv inn tallene som vises, eller oppgi den egendefinerte adgangskoden din.
  3. Velg Innstillinger .
  4. Trykk på YouTube Premium-konto.
  5. Trykk på Fjern fra appen.

Dette fjerner tilknytningen mellom YouTube Premium-abonnementet til denne kontoen og YouTube Kids-appen på denne enheten. Merk at denne kontoen fortsatt kan være pålogget i andre Google-apper på denne enheten.

Hvis du vil, kan du aktivere YouTube Premium-abonnementsfordeler igjen med hvilken som helst konto som har et YouTube Premium-abonnement.