YouTube Premium-voordelen activeren of verwijderen voor YouTube Kids

Als je nog geen YouTube Premium-lid bent, vind je hier meer informatie over hoe je lid wordt. Heb je een vraag over je YouTube Premium-lidmaatschap? Neem contact op met YouTube-support.

YouTube Premium activeren in YouTube Kids

Als je YouTube Premium wilt activeren in de YouTube Kids-app, moet je al lid zijn van YouTube Premium met je Google-account. Zo koppel je de YouTube Kids-app op je apparaat aan je lidmaatschap:

1. Tik op het hangslot onderaan een willekeurige pagina in de app.
  2. Los de som op of voer je aangepaste toegangscode in.
  3. Selecteer Instellingen .
  4. Tik op YouTube Premium activeren.
  5. Als je op dit apparaat al bij een Google-app bent ingelogd met het account waaraan je YouTube Premium-lidmaatschap is gekoppeld, selecteer je dit account in de accountkiezer. Tik anders op Een YouTube Premium-account toevoegen en log in.
Opmerking: Als je inlogt op je Google-account, wordt dit ook beschikbaar voor alle andere Google-apps op hetzelfde apparaat.
  1. Tik op Toestemmingsmail sturen.
  2. Check of je een e-mail van YouTube Kids met een verificatiecode hebt gekregen.
  3. Voer je verificatiecode in de YouTube Kids-app in.

De voordelen van YouTube Premium zijn nu beschikbaar in de YouTube Kids-app op dit apparaat.

Als je YouTube Premium activeert met je eigen Google-account, wordt dit niet ingelogd bij de YouTube Kids-app. Als de kijk- en zoekgeschiedenis aanstaan, werken deze alleen voor de YouTube Kids-app op dat apparaat en worden deze niet gekoppeld aan je Google-account.

Ga naar dit Helpcentrum-artikel voor meer informatie over hoe je de voordelen van YouTube Premium voor je kind gebruikt.

YouTube Premium-voordelen verwijderen of een account kiezen

Als je de voordelen van YouTube Premium niet meer wilt gebruiken in de YouTube Kids-app of als je hiervoor een ander account wilt gebruiken:

1. Tik op het hangslot onderaan een willekeurige pagina in de app.
  2. Los de som op of voer je aangepaste toegangscode in.
  3. Selecteer Instellingen .
  4. Tik op YouTube Premium-account.
  5. Tik op Verwijderen uit app.
Opmerking: Met deze stappen wordt de koppeling tussen het YouTube Premium-lidmaatschap van dit account en de YouTube Kids-app op dit apparaat verwijderd. Dit account kan nog wel zijn ingelogd bij andere Google-apps op het apparaat.

Als je wilt, kun je de voordelen van YouTube Premium opnieuw activeren met elk account waaraan een YouTube Premium-lidmaatschap is gekoppeld.

Abonneer je op ons YouTube Viewers-kanaal voor het laatste nieuws, updates en tips.