YouTube Premiumin etujen aktivoiminen tai poistaminen YouTube Kidsissä

Jos et ole vielä YouTube Premium ‑jäsen, lue lisää liittymisestä. Onko sinulla kysyttävää YouTube Premium ‑jäsenyydestä? Ota yhteyttä YouTuben tukeen.

YouTube Premiumin aktivoiminen YouTube Kidsissä

Jos haluat ottaa YouTube Premiumin jäsenedut käyttöön YouTube Kids ‑sovelluksessa, YouTube Premium ‑jäsenyyden on oltava omalla Google-tililläsi. Näin voit yhdistää laitteellasi olevan YouTube Kids ‐sovelluksen jäsenyyteesi:

1. Napauta sovelluksen alakulmasta lukkokuvaketta .
  2. Ratkaise laskutehtävä tai lisää oma tunnuskoodisi.
  3. Valitse Asetukset .
  4. Valitse Aktivoi YouTube Premium.
  5. Jos olet jo kirjautuneena YouTube Premiumiin yhdistetyllä tilillä johonkin tämän laitteen Google-sovellukseen, valitse kyseinen tili. Muussa tapauksessa valitse Lisää YouTube Premium ‑tili ja kirjaudu sisään.
Huom. Kun kirjaudut Google-tilillesi, se tulee myös muiden samalla laitteella olevien Google-sovellusten käytettäväksi.
  1. Valitse Lähetä vanhempien suostumusta koskeva sähköposti.
  2. Avaa YouTube Kidsiltä saamasi sähköpostiviesti, jossa on vahvistuskoodi.
  3. Kirjoita vahvistuskoodi YouTube Kids ‑sovellukseen.

YouTube Premiumin jäsenedut ovat nyt käytettävissä laitteen YouTube Kids ‑sovelluksessa.

Kun aktivoit YouTube Premiumin omalla Google-tililläsi, sinua ei kirjata YouTube Kids ‑sovellukseen kyseisellä tilillä. Jos katselu- ja hakuhistoria ovat käytössä, ne rajoittuvat kyseisen laitteen YouTube Kids ‑sovellukseen eikä niitä yhdistetä Google-tiliisi.

Tässä ohjekeskuksen artikkelissa kerrotaan, miten lapsellesi saatavilla olevia YouTube Premium ‐etuja käytetään.

YouTube Premium ‑etujen poistaminen tai tilin vaihtaminen

Jos haluat poistaa YouTube Premium ‐edut YouTube Kids ‐sovelluksesta tai vaihtaa tiliä, jolla jäsenetuja käytetään:

1. Napauta sovelluksen alakulmasta lukkokuvaketta .
  2. Ratkaise laskutehtävä tai lisää oma tunnuskoodisi.
  3. Valitse Asetukset .
  4. Valitse YouTube Premium ‑tili.
  5. Valitse Poista sovelluksesta.
Huom. Tämän tilin YouTube Premium ‑jäsenyyden ja laitteen YouTube Kids ‐sovelluksen yhteys poistuu. Tällä tilillä voi kuitenkin edelleen olla kirjautuneena muihin tämän laitteen Google-sovelluksiin.

Voit halutessasi aktivoida YouTube Premiumin jäsenedut uudelleen käyttämällä mitä tahansa tiliä, jolla on YouTube Premium ‑jäsenyys.

Tilaa YouTube Viewers ‑kanava, niin kuulet tuoreimmat uutiset, päivitykset ja vinkit.