YouTube Premium ‑jäseneksi liittyminen tai jäsenyyden poistaminen

Onko sinulla kysyttävää YouTube Premiumista? Ota meihin yhteyttä.

YouTube Premiumin edut eivät koske vuokrattuja tai ostettuja elokuvia tai TV-ohjelmia eivätkä maksullisia kanavatilauksia.

YouTube Premium ‑jäseneksi liittyminen

Liity YouTube Premium ‑jäseneksi, niin voit käyttää palvelun etuja kaikkialla YouTubessa, YouTube Musicissa, YouTube Gamingissa ja YouTube Kidsissä.

1. Avaa puhelimen tai tabletin YouTube-sovellus.
  2. Kirjaudu Google-tilille, jolle haluat liittää jäsenyytesi.
  3. Valitse profiilikuvasi ja sitten Maksulliset jäsenyydet.
  4. Aloita maksuton kokeilu (jos olet oikeutettu siihen).

Voit peruuttaa jäsenyytesi milloin tahansa iOS-laitteella iTunes-tilin kautta. Lapsilukkoasetusten YouTube Premium ‑osiossa voit tarkistaa jäsenyyden tilan ja seuraavan laskutuspäivän.

YouTube Premium ‑jäsenyyden aktivoiminen YouTube Kidsissä

Tilaa TeamYouTube-kanava, niin näet uusimmat uutiset, vinkit ja ohjeet.

Jotta voit ottaa YouTube Premium ‑jäsenedut käyttöön YouTube Kids ‑sovelluksessa, sinulla on oltava YouTube Premium ‑jäsenyys omalla Google-tililläsi. Liitä jäsenyys laitteesi YouTube Kids ‑sovellukseen seuraavalla tavalla:

1. Napauta sovelluksen alakulmassa näkyvää lukkokuvaketta .
  2. Kirjoita näytöllä näkyvät numerot tai oma tunnuskoodisi.
  3. Valitse Asetukset .
  4. Valitse Aktivoi YouTube Premium.
  5. Jos olet jo kirjautunut YouTube Premiumin sisältävällä tilillä johonkin Google-sovellukseen tässä laitteessa, valitse kyseinen tili valitsimella. Muussa tapauksessa napauta Lisää YouTube Premium ‑tili ja kirjaudu sisään.*
    • *Huom. Kun kirjaudut sisään Google-tilillesi, se tulee myös muiden samassa laitteessa olevien Google-sovellusten käytettäväksi.
  6. Napauta Lähetä vanhempien suostumusta koskeva sähköposti.
  7. Mene sähköpostiisi ja avaa YouTube Kidsiltä saamasi viesti. Se sisältää vahvistuskoodin.
  8. Palaa YouTube Kids ‑sovellukseen. Kirjoita vahvistuskoodi YouTube Kids ‑sovellukseen.

YouTube Premium ‑jäsenedut ovat nyt valmiita käytettäväksi tämän laitteen YouTube Kids ‑sovelluksessa. Kun suoritat edellä olevat vaiheet ensimmäistä kertaa, sinua kehotetaan ottamaan offline-videot käyttöön ja valitsemaan tallennettavan videosisällön määrä. Kun se on tehty, valitse Valmis ja palaa aloitusnäyttöön.

YouTube Premiumin aktivoiminen omalla Google-tililläsi ei kirjaa tiliä sisään YouTube Kids ‑sovellukseen. Jos katselu- ja hakuhistorian tallennus on käytössä, se koskee vain laitteen Kids-sovellusta, eikä sitä liitetä Google-tiliisi.

Voit tarkistaa YouTube Premium ‑jäsenyytesi tilan milloin tahansa lapsilukkoasetusten YouTube Premium ‑osiossa.

YouTube Premium ‑etujen poistaminen tai tilin vaihtaminen

Jos haluat poistaa YouTube Premium ‑edut YouTube Kids ‑sovelluksesta tai vaihtaa tiliä, jolla jäsenetuja käytetään, seuraa näitä ohjeita:

1. Napauta sovelluksen alakulmassa näkyvää lukkokuvaketta .
  2. Kirjoita näytöllä näkyvät numerot tai oma tunnuskoodisi.
  3. Valitse Asetukset .
  4. Valitse YouTube Premium ‑tili.
  5. Valitse Poista sovelluksesta.

Tämä poistaa tilin YouTube Premium ‑jäsenyyden laitteen YouTube Kids ‑sovelluksesta. Huomaa, että kyseinen tili saattaa edelleen olla kirjautuneena laitteen muihin Google-sovelluksiin.

Voit halutessasi aktivoida YouTube Premium ‑jäsenedut uudelleen käyttämällä mitä tahansa tiliä, jolla on YouTube Premium ‑jäsenyys.