Aktivér eller fjern YouTube Premium-fordele på YouTube Kids

Hvis du ikke er YouTube Premium-medlem endnu, kan du få flere oplysninger om, hvordan du bliver det. Har du spørgsmål om dit YouTube Premium-medlemskab? Kontakt YouTube Support.

Aktivér YouTube Premium i YouTube Kids

Hvis du vil aktivere YouTube Premium-medlemsfordele i YouTube Kids-appen, skal du have et YouTube Premium-medlemskab på din Google-konto. Sådan knytter du YouTube Kids-appen på din enhed til dit medlemskab:

1. Tryk på hængelåsen i nederste hjørne på en side i appen.
  2. Løs regnestykket, eller angiv din tilpassede adgangskode.
  3. Vælg Indstillinger .
  4. Tryk på Aktivér YouTube Premium.
  5. Hvis kontoen med dit YouTube Premium-medlemskab allerede er logget ind på en Google-app på denne enhed, skal du vælge den fra kontovælgeren. Alternativt skal du trykke på Tilføj YouTube Premium-konto og logge ind.
Bemærk! Når du logger ind på din Google-konto, bliver den tilgængelig for andre Google-apps på samme enhed.
  1. Tryk på Send mail om forældresamtykke.
  2. Tjek din mail for at se, om der er kommet en meddelelse fra YouTube Kids med en verificeringskode.
  3. Indtast din verificeringskode i YouTube Kids-appen.

YouTube Premium-fordelene er nu klar til brug i YouTube Kids-appen på denne enhed.

Hvis du aktiverer YouTube Premium med din egen Google-konto, vil kontoen ikke blive logget ind i YouTube Kids-appen. Hvis afspilnings- og søgehistorik er aktiveret, vil disse stadig være begrænset til YouTube Kids-appen på den pågældende enhed og vil ikke blive knyttet til din Google-konto.

Tjek denne artikel i Hjælp for at få flere oplysninger om brugen af de YouTube Premium-fordele, der er tilgængelige for dit barn.

Fjern YouTube Premium-fordelene, eller skift konto

Hvis du vil fjerne YouTube Premium-fordelene fra YouTube Kids-appen eller ændre den konto, der bruges til at tildele YouTube Premium-fordele:

1. Tryk på hængelåsen i nederste hjørne på en side i appen.
  2. Løs regnestykket, eller angiv din tilpassede adgangskode.
  3. Vælg Indstillinger .
  4. Tryk på YouTube Premium-konto.
  5. Tryk på Fjern fra app.
Bemærk! Ved at følge disse trin fjernes tilknytningen mellem denne kontos YouTube Premium-medlemskab og YouTube Kids-appen på denne enhed. Denne konto er dog muligvis stadig logget ind på andre Google-apps på denne enhed.

Hvis du vil, kan du aktivere YouTube Premium-fordelene igen ved at bruge en konto med et YouTube Premium-medlemskab.

Abonner på vores YouTube Viewers-kanal for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.