Fordeler med å bruke YouTube Premium-abonnementet ditt med YouTube Kids

Merk: Har du spørsmål om YouTube Premium-abonnementet ditt? Kontakt brukerstøtten for YouTube.

Det er mange fordeler ved å bruke YouTube Premium-abonnementet med YouTube Kids. Du og barnet ditt kan for eksempel se på videoer i YouTube Kids uten betalte annonser. Du får også tilgang til nedlastinger og avspilling i bakgrunnen.

Se på videoer uten betalte annonser

Du og barnet ditt kan se på videoer i YouTube Kids uten betalte annonser. Videoer som lastes opp til YouTube Kids av brukerne våre, er ikke betalte annonser, så de blokkeres ikke i appen selv om du bruker YouTube Premium-abonnementet ditt der.

Nedlastinger

Når du bruker YouTube Premium i YouTube Kids, kan du se på nedlastede videoer – også uten nett.

Med smartnedlastinger lastes anbefalte videoer automatisk ned på enheten, slik at du kan se dem uten internettilkobling. Denne funksjonen er som standard slått på, slik at du alltid kan se på innhold du liker, i YouTube Kids.

For å finne videoene du har lastet ned, går du til Nedlastinger-kategorien på YouTube Kids-startskjermen.

Hvis du bruker smartnedlastinger, laster YouTube Kids ned opptil 20 videoer som du kan se på når enheten din ikke er koblet til internett. Nedlastede videoer oppdateres hver 24. time når du har internettilkobling. Hvis du går 30 dager uten internettilkobling, slettes smartnedlastingene.

Slå av smartnedlastinger

Slik slår du av smartnedlastinger:
  1. Velg låsen  i hjørnet av skjermen i YouTube Kids-appen.
  2. Løs regnestykket, eller oppgi den egendefinerte adgangskoden.
  3. Velg Innstillinger .
  4. Velg Bakgrunn og nedlastinger.
  5. Slå av Smartnedlastinger.

Hvis du slår av smartnedlastinger, kan du fortsatt håndplukke hvilke videoer som skal lastes ned:

1. Gå til YouTube Kids-appen, og finn en video du vil laste ned.
  2. Trykk på Mer ».
  3. Velg Last ned videoen.

Endre innstillingene for nedlasting

1. Velg låsen  i hjørnet av skjermen i YouTube Kids-appen.
  2. Løs regnestykket, eller oppgi den egendefinerte adgangskoden.
  3. Velg Innstillinger .
  4. Velg Bakgrunn og nedlastinger.
  5. Slå av eller på Last ned bare via wifi, eller trykk på Nedlastingskvalitet for å justere etter behov.

Lagre nedlastinger og slett bestemte videoer

Hvis du bruker smartnedlastinger, kan du lagre videoer i nedlastingene dine, slik at de ikke fjernes når smartnedlastingene oppdateres. Slik lagrer du bestemte videoer i nedlastingene dine:
  1. Gå til YouTube Kids-appen, og finn en video du vil laste ned.
  2. Trykk på Mer ».
  3. Velg Lagre i nedlastinger.
Slik sletter du en video du har lastet ned tidligere:
  1. Gå til YouTube Kids-appen, og finn en video du vil slette fra nedlastingene.
  2. Trykk på Mer ».
  3. Velg Slett nedlastingen.

Slett alle nedlastinger

Slik sletter du alle nedlastede videoer:
  1. Velg låsen i hjørnet av skjermen i YouTube Kids-appen.
  2. Løs regnestykket, eller oppgi den egendefinerte adgangskoden.
  3. Velg Innstillinger .
  4. Velg Bakgrunn og nedlastinger.
  5. Velg Slett nedlastinger.
Hvis du bruker smartnedlastinger og endrer innholdsinnstillingen for barnet, slettes alle nedlastede videoer. Nye videoer lastes ned basert på den oppdaterte innholdsinnstillingen for YouTube Kids.

Avspilling i bakgrunnen

Spill av videoer mens du bruker andre apper, eller når skjermen er av. Avspilling i bakgrunnen er slått av som standard. Slik slår du på avspilling i bakgrunnen:

1. Velg låsen i hjørnet av skjermen i YouTube Kids-appen.
  2. Løs regnestykket, eller oppgi den egendefinerte adgangskoden.
  3. Velg Innstillinger .
  4. Velg I bakgrunnen og uten nett.
  5. Slå på Avspilling i bakgrunnen.

Oppdater til den nyeste versjonen av YouTube Kids-appen for å sikre deg tilgang til alle funksjonene som er inkludert i YouTube Premium-abonnementet ditt.