De voordelen van je YouTube Premium-lidmaatschap voor YouTube Kids

Opmerking: Heb je een vraag over je YouTube Premium-lidmaatschap? Neem dan contact op met YouTube-support.

Je YouTube Premium-lidmaatschap met YouTube Kids biedt verschillende voordelen. Jij en je kind kunnen bijvoorbeeld video's op YouTube Kids bekijken zonder betaalde advertenties. Je krijgt ook toegang tot downloads en afspelen op de achtergrond.

Video's bekijken zonder betaalde advertenties

Jij en je kind kunnen video's op YouTube Kids bekijken zonder betaalde advertenties. Video's die door gebruikers zijn geüpload naar YouTube Kids zijn geen betaalde advertenties en worden dus niet geblokkeerd in de app als je je YouTube Premium-lidmaatschap gebruikt.

Downloads

Als je YouTube Premium gebruikt op YouTube Kids, kun je gedownloade video's bekijken, zelfs als je offline bent.

Met Slimme downloads worden aanbevolen video's automatisch naar je apparaat gedownload zodat je ze offline kunt bekijken. Deze functie staat standaard aan, zodat je altijd toegang hebt tot geweldige content op YouTube Kids.

Als je wilt checken welke video's je hebt gedownload, ga je naar het gedeelte Downloads in het startscherm van YouTube Kids.

Als je Slimme downloads gebruikt, downloadt YouTube Kids maximaal 20 video's die je kunt afspelen als je apparaat geen verbinding heeft met internet. De gedownloade video's worden elke 24 uur geüpdatet als je een internetverbinding hebt. Als je 30 dagen geen internetverbinding hebt, worden je Slimme downloads verwijderd.

Slimme downloads uitzetten

Zo zet je Slimme downloads uit:
  1. Selecteer het hangslot  in de hoek van je scherm in de YouTube Kids-app.
  2. Los de som op of voer je aangepaste toegangscode in.
  3. Selecteer Instellingen .
  4. Selecteer Achtergrond en downloads.
  5. Zet Slimme downloads uit.

Als je Slimme downloads uitzet, kun je nog steeds handmatig video's kiezen om te downloaden:

1. Ga naar de YouTube Kids-app en zoek een video die je wilt downloaden.
  2. Tik op Meer ''.
  3. Selecteer Video downloaden.

Downloadinstellingen wijzigen

1. Selecteer het hangslot  in de hoek van je scherm in de YouTube Kids-app.
  2. Los de som op of voer je aangepaste toegangscode in.
  3. Selecteer Instellingen .
  4. Selecteer Achtergrond en downloads.
  5. Zet Alleen downloaden via wifi aan of uit of tik op Downloadkwaliteit om dit aan te passen.

Downloads opslaan en specifieke video's verwijderen

Als je Slimme downloads gebruikt, kun je video's opslaan in je downloads zodat ze niet worden verwijderd als je Slimme downloads worden geüpdatet. Zo sla je specifieke video's op in je downloads:
  1. Ga naar de YouTube Kids-app en zoek een video die je wilt downloaden.
  2. Tik op Meer ''.
  3. Selecteer Opslaan in downloads.
Zo verwijder je een video die je eerder hebt gedownload:
  1. Ga naar de YouTube Kids-app en zoek een video die je uit je downloads wilt verwijderen.
  2. Tik op Meer ''.
  3. Selecteer Verwijderen uit downloads.

Al je downloads verwijderen

Zo verwijder je al je gedownloade video's:
  1. Selecteer het hangslot in de hoek van je scherm in de YouTube Kids-app.
  2. Los de som op of voer je aangepaste toegangscode in.
  3. Selecteer Instellingen .
  4. Selecteer Achtergrond en downloads.
  5. Selecteer Downloads verwijderen.
Als je Slimme downloads gebruikt en de contentinstelling van je kind wijzigt, worden alle huidige gedownloade video's verwijderd. Nieuwe video's worden gedownload op basis van de geüpdatete contentinstelling van YouTube Kids.

Afspelen op de achtergrond

Speel video's af terwijl je andere apps gebruikt of als het scherm uit is. Afspelen op de achtergrond staat standaard uit. Zo zet je afspelen op de achtergrond aan:

1. Selecteer het hangslot in de hoek van je scherm in de YouTube Kids-app.
  2. Los de som op of voer je aangepaste toegangscode in.
  3. Selecteer Instellingen .
  4. Selecteer Achtergrond en offline.
  5. Zet Afspelen op de achtergrond aan.

Update naar de nieuwste versie van de YouTube Kids-app zodat je toegang hebt tot alle kenmerken van je YouTube Premium-lidmaatschap.