Fordele ved at bruge dit YouTube Premium-medlemskab med YouTube Kids

Bemærk! Har du et spørgsmål om dit YouTube Premium-medlemskab? Kontakt YouTube Support.

Der er flere fordele ved at bruge dit YouTube Premium-medlemskab med YouTube Kids. Du og dit barn kan f.eks. se videoer på YouTube Kids uden betalte annoncer. Du får også adgang til downloads og afspilning i baggrunden.

Se videoer uden betalte annoncer

Du og dit barn kan se videoer på YouTube Kids uden betalte annoncer. Videoer, der uploades af vores brugere til YouTube Kids, er ikke betalte annoncer, så derfor blokeres de ikke i appen ved brugen af dit YouTube Premium-medlemskab.

Downloads

Når du bruger YouTube Premium på YouTube Kids, kan du se downloadede videoer, selv når du er offline.

Med Smart-downloads downloades anbefalede videoer automatisk til din enhed, så du kan se dem uden internetforbindelse. Denne funktion er slået til som standard, hvilket er med til at sikre, at du altid kan se godt indhold i YouTube Kids.

Du kan finde de videoer, du har downloadet, ved at gå til kategorien Downloads på startskærmen i YouTube Kids.

Hvis du bruger Smart-downloads, downloader YouTube Kids op til 20 videoer, som du kan se, når din enhed ikke har forbindelse til internettet. Downloadede videoer opdateres hver 24. time, når du har internetforbindelse. Hvis du ikke har internetforbindelse i 30 dage, slettes dine Smart-downloads.

Slå Smart-downloads fra

Hvis du vil slå Smart-downloads fra:
  1. Vælg hængelåsen i hjørnet af skærmen i YouTube Kids-appen.
  2. Løs regnestykket, eller angiv din tilpassede adgangskode.
  3. Vælg Indstillinger .
  4. Vælg Baggrund og downloads.
  5. Slå Smart-downloads fra.

Hvis du slår Smart-downloads fra, kan du stadig udvælge de videoer, du vil downloade:

1. Gå til YouTube Kids-appen, og find en video, du vil downloade.
  2. Tryk på Mere ''.
  3. Vælg Download video.

Skift indstillinger for download

1. Vælg hængelåsen i hjørnet af skærmen i YouTube Kids-appen.
  2. Løs regnestykket, eller angiv din tilpassede adgangskode.
  3. Vælg Indstillinger .
  4. Vælg Baggrund og downloads.
  5. Aktivér eller deaktiver Download kun via Wi-Fi, eller tryk på Downloadkvalitet for at justere efter behov.

Gem downloads, og slet specifikke videoer

Hvis du bruger Smart-downloads, kan du gemme videoer i dine downloads, så de ikke fjernes, når dine Smart-downloads opdateres. Sådan gemmer du specifikke videoer i dine downloads:
  1. Gå til YouTube Kids-appen, og find en video, du vil downloade.
  2. Tryk på Mere ''.
  3. Vælg Gem i downloads.
Hvis du vil slette en video, du tidligere har downloadet:
  1. Gå til YouTube Kids-appen, og find en video, du vil slette fra dine downloads.
  2. Tryk på Mere ''.
  3. Vælg Slet fra downloads.

Slet alle dine downloads

Hvis du vil slette alle dine downloadede videoer:
  1. Vælg hængelåsen i hjørnet af skærmen i YouTube Kids-appen.
  2. Løs regnestykket, eller angiv din tilpassede adgangskode.
  3. Vælg Indstillinger .
  4. Vælg Baggrund og downloads.
  5. Vælg Slet downloads
Hvis du bruger Smart-downloads og ændrer dit barns indstillinger for indhold, slettes alle downloadede videoer. Nye videoer downloades på baggrund af den opdaterede indstilling for indhold for YouTube Kids.

Afspilning i baggrunden

Afspil videoer, mens du bruger andre apps, eller når skærmen er slukket. Som standard er afspilning i baggrunden slået fra. Sådan slår du Afspilning i baggrunden til:

1. Vælg hængelåsen i hjørnet af skærmen i YouTube Kids-appen.
  2. Løs regnestykket, eller angiv din tilpassede adgangskode.
  3. Vælg Indstillinger .
  4. Vælg Baggrund og offline.
  5. Slå Afspilning i baggrunden til.

Opdater til den nyeste version af YouTube Kids-appen for at sikre, at du har adgang til alle de funktioner, der følger med dit YouTube Premium-medlemskab.