Avantatges d'utilitzar la subscripció a YouTube Premium amb YouTube Kids

Nota: tens cap pregunta sobre la teva subscripció a YouTube Premium? Contacta amb l'assistència de YouTube.

Utilitzar la subscripció a YouTube Premium amb YouTube Kids té diversos avantatges. Per exemple, tu i el teu fill o filla podeu veure vídeos a YouTube Kids sense anuncis de pagament. També tindràs accés a les baixades i a la reproducció en segon pla.

Mirar vídeos sense anuncis de pagament

Tu i el teu fill o filla podeu veure vídeos a YouTube Kids sense anuncis de pagament. Els vídeos que els usuaris pengen a YouTube Kids no són anuncis de pagament, de manera que no es bloquegen a l'aplicació en fer servir la subscripció a YouTube Premium.

Baixades

Quan utilitzes YouTube Premium a YouTube Kids, pots veure els vídeos baixats, fins i tot sense connexió.

Amb Baixades intel·ligents, els vídeos recomanats es baixaran automàticament al dispositiu perquè puguis veure'ls sense connexió a Internet. Aquesta funció està activada de manera predeterminada, la qual cosa t'assegura que sempre tinguis accés per mirar contingut de qualitat a YouTube Kids.

Per cercar els vídeos que has baixat, ves a la categoria Baixades de la pantalla d'inici de YouTube Kids.

Si utilitzes les baixades intel·ligents, YouTube Kids baixarà fins a 20 vídeos per veure'ls quan el teu dispositiu no tingui connexió a Internet. Els vídeos baixats s'actualitzen cada 24 hores si tens connexió a Internet. Si no tens connexió a Internet durant 30 dies, se suprimiran les baixades intel·ligents.

Desactivar Baixades intel·ligents

Si vols desactivar les baixades intel·ligents:
  1. A l'extrem de la pantalla de l'aplicació YouTube Kids, selecciona el cadenat .
  2. Resol l'operació matemàtica o bé introdueix la teva contrasenya personalitzada.
  3. Selecciona Configuració .
  4. Selecciona En segon pla i baixades.
  5. Desactiva l'opció Baixades intel·ligents.

Si desactives les baixades intel·ligents, encara podràs triar manualment els vídeos que vulguis baixar:

1. Ves a l'aplicació YouTube Kids i cerca un vídeo que vulguis baixar.
  2. Toca Més ''.
  3. Selecciona Baixa el vídeo.

Canviar la configuració de baixada

1. A l'extrem de la pantalla de l'aplicació YouTube Kids, selecciona el cadenat .
  2. Resol l'operació matemàtica o bé introdueix la teva contrasenya personalitzada.
  3. Selecciona Configuració .
  4. Selecciona En segon pla i baixades.
  5. Activa o desactiva l'opció Baixa només per Wi‐Fi o toca Qualitat de la baixada per ajustar-la segons necessitis.

Desar les baixades i suprimir vídeos concrets

Si utilitzes Baixades intel·ligents, pots desar els vídeos a les baixades perquè no se suprimeixin quan les baixades intel·ligents s'actualitzin. Per desar vídeos concrets a les baixades:
  1. Ves a l'aplicació YouTube Kids i cerca un vídeo que vulguis baixar.
  2. Toca Més ''.
  3. Selecciona Desa a les baixades.
Si vols suprimir un vídeo que has baixat anteriorment:
  1. Ves a l'aplicació YouTube Kids i cerca el vídeo que vols suprimir de les baixades.
  2. Toca Més ''.
  3. Selecciona Suprimeix de les baixades.

Suprimir totes les baixades

Si vols suprimir tots els vídeos que has baixat:
  1. A l'extrem de la pantalla de l'aplicació YouTube Kids, selecciona el cadenat .
  2. Resol l'operació matemàtica o bé introdueix la teva contrasenya personalitzada.
  3. Selecciona Configuració .
  4. Selecciona En segon pla i baixades.
  5. Selecciona Suprimeix les baixades.
Si utilitzes les baixades intel·ligents i canvies la configuració del contingut del teu fill o filla, se suprimiran tots els vídeos baixats. Es baixaran vídeos nous d'acord amb l'opció de configuració del contingut de YouTube Kids actualitzada.

Reproducció en segon pla

Reprodueix vídeos mentre fas servir altres aplicacions o amb la pantalla desactivada. De manera predeterminada, la reproducció en segon pla està desactivada. Per activar-la:

1. A l'extrem de la pantalla de l'aplicació YouTube Kids, selecciona el cadenat .
  2. Resol l'operació matemàtica o bé introdueix la teva contrasenya personalitzada.
  3. Selecciona Configuració .
  4. Selecciona En segon pla i sense connexió.
  5. Activa l'opció Reproducció en segon pla.

Actualitza l'aplicació YouTube Kids a la versió més recent per assegurar-te que tinguis accés a totes les funcions incloses a la teva subscripció a YouTube Premium.