Video's van YouTube Kids bekijken op je tv

Je kunt video's uit de YouTube Kids-app op je tv bekijken als je deze verbindt met een Chromecast, Apple TV, gameconsole of smart-tv.

Kijken via een Chromecast, gameconsole of smart-tv

1. Controleer of je mobiele apparaat verbinding heeft met hetzelfde wifi-netwerk als je Chromecast, gameconsole of smart-tv.
  2. Open de YouTube Kids-app op je mobiele apparaat.
  3. Tik bovenaan een willekeurige pagina in de app op Casten .
    • Je ziet het pictogram alleen als je mobiele apparaat verbinding heeft met hetzelfde wifi-netwerk als je receiver.
  4. Selecteer in de pop-up de Chromecast, gameconsole of smart-tv waarop je de video wilt afspelen.
  5. Zodra er verbinding is gemaakt, wordt het cast-pictogram blauw en kun je de video bekijken.

De YouTube Kids-app gebruiken op smart-tv's

Download en installeer de YouTube Kids-app op je smart-tv als je content uit de YouTube Kids-app wilt bekijken op je smart-tv. Controleer of de YouTube Kids-app voor smart-tv's in jouw regio beschikbaar is.