YouTube Kids-video's naar je tv casten

Je kunt video's uit de YouTube Kids-app op je tv afspelen als je deze verbindt met een Chromecast, Apple TV, gameconsole of smart-tv.

Video's casten naar je Chromecast, gameconsole of smart-tv:

1. Check of je mobiele apparaat verbinding heeft met hetzelfde wifi-netwerk als je Chromecast, gameconsole of smart-tv.
  2. Open de YouTube Kids-app op je mobiele apparaat.
  3. Tik bovenaan een willekeurige pagina in de app op Casten .
    • Het icoon verschijnt alleen als je mobiele apparaat verbinding heeft met hetzelfde wifi-netwerk als je ontvanger.
  4. Selecteer in de pop-up de Chromecast, gameconsole of smart-tv waarmee je de video wilt afspelen.
  5. Zodra er verbinding is gemaakt, wordt het cast-icoon blauw en kun je de video bekijken.

Je kunt YouTube Kids ook rechtstreeks op je tv bekijken. Check of deze functie beschikbaar is op je apparaat en in je regio.