YouTube Kids ‑videoiden katseleminen televisiosta

Voit katsella YouTube Kids ‑sovelluksen videoita televisiosta, kun yhdistät sovelluksen Chromecastiin, Apple TV:hen, pelikonsoliin tai älytelevisioon.

Chromecast, pelikonsoli tai älytelevisio

1. Varmista, että mobiililaitteesi on samassa Wi-Fi-verkossa kuin Chromecast, pelikonsoli tai älytelevisio.
  2. Avaa mobiililaitteesi YouTube Kids ‑sovellus.
  3. Napauta sovelluksen yläosassa olevaa suoratoistokuvaketta .
    • Kuvake näkyy vain, kun mobiililaitteesi on samassa Wi-Fi-verkossa kuin vastaanottava laite.
  4. Valitse avautuvasta ikkunasta se Chromecast-laite, pelikonsoli tai älytelevisio, jolla haluat toistaa videon.
  5. Kun yhteys on muodostettu, suoratoistokuvake muuttuu siniseksi  ja voit aloittaa katselemisen.

YouTube Kids ‑sovelluksen käyttäminen älytelevisioilla

Jotta voit katsella YouTube Kids ‑sovelluksen sisältöä älytelevisiosta, sovellus on ensin ladattava ja asennettava älytelevisioon. Selvitä, onko YouTube Kids ‑sovellus saatavilla televisiolle alueellasi.