YouTube Kids ‐videoiden striimaaminen televisioon

Voit katsoa YouTube Kids ‑sovelluksen videoita televisiosta, kun yhdistät sovelluksen Chromecastiin, Apple TV:hen, pelikonsoliin tai älytelevisioon.

Näin voit striimata videoita Chromecastiin, pelikonsoliin tai älytelevisioon:

1. Varmista, että mobiililaitteesi on samassa Wi-Fi-verkossa kuin Chromecast, pelikonsoli tai älytelevisio.
  2. Avaa mobiililaitteen YouTube Kids ‑sovellus.
  3. Napauta sovelluksen yläosasta striimauskuvaketta .
    • Kuvake näkyy vain, kun mobiililaite on samassa Wi-Fi-verkossa kuin vastaanottava laite.
  4. Valitse ponnahdusikkunasta se Chromecast-laite, pelikonsoli tai älytelevisio, jolla haluat toistaa videon.
  5. Kun yhteys on muodostettu, striimauskuvake muuttuu siniseksi ja voit aloittaa katselun.

Voit myös katsoa YouTube Kidsiä suoraan televisiosta. Selvitä, onko se mahdollista laitteellasi ja alueellasi.