Cast YouTube Kids-videoer til dit tv

Du kan se videoer fra YouTube Kids-appen på dit tv ved at oprette forbindelse ved hjælp af Chromecast, Apple TV, en spillekonsol eller et smart-tv.

Se med Apple TV

1. Sørg for, at din iOS-mobilenhed (iPhone eller iPad) er forbundet til det samme Wi-Fi-netværk som dit Apple TV.
  2. Åbn YouTube Kids-appen på din iOS-mobilenhed.
  3. Mens du ser en video, skal du trykke på AirPlay-ikonet .
    • Ikonet vises kun, hvis din iOS-mobilenhed er forbundet til det samme Wi-Fi-netværk som dit Apple TV.
  4. Vælg den Apple TV-enhed, du vil afspille din video på, i pop op-vinduet.
  5. Når du har oprettet forbindelse, kan du begynde at se videoen, når AirPlay-ikonet bliver blåt .

Bemærk! Hvis du vil bruge YouTube Kids med dit Apple TV ved hjælp af AirPlay, skal du sikre dig, at dit Apple TV kører OS6 eller nyere, og at du har adgang til YouTube Kids-appen fra en iOS-enhed (iPhone, iPad, iPod Touch).

Hvis din enhed har iOS 14 eller nyere, skal du give YouTube tilladelse til at oprette forbindelse til streamingenheder på dit lokale netværk for at caste til dit tv. Se nedenfor, hvordan du tillader lokal netværksadgang.

Se med Chromecast, spillekonsoller eller smart-tv

1. Sørg for, at din mobilenhed er forbundet til det samme Wi-Fi-netværk som din Chromecast, din spillekonsol eller dit smart-tv.
  2. Åbn YouTube Kids-appen på din mobilenhed.
  3. Øverst på en af siderne i appen skal du trykke på Cast .
    • Ikonet vises kun, hvis din mobilenhed er forbundet til det samme Wi-Fi-netværk som din modtager.
  4. I pop op-vinduet skal du vælge den Chromecast-enhed, den spillekonsol eller det smart-tv, du vil afspille din video på.
  5. Når du har oprettet forbindelse, kan du begynde at se videoen, når Cast-ikonet bliver blåt .

Du kan også se YouTube Kids direkte på dit tv. Find ud af, om denne oplevelse er tilgængelig på din enhed og i dit område.