Informació per a creadors de YouTube sobre YouTube Kids

Si ets un creador de YouTube, a continuació t'expliquem com funcionaran les analítiques i la gestió de vídeos si els teus vídeos es mostren a YouTube Kids:

Visualitzacions de vídeo

Pots consultar les estadístiques dels vídeos a YouTube Analytics.

1. Ves a YouTube Analytics.
  2. A la part superior dreta, fes clic a MODE AVANÇAT.
  3. Fes clic a la icona de filtre Filter dropdown icon
  4. Selecciona Productes de YouTube.
  5. Selecciona YouTube Kids.

Targetes finals i enllaços de sortida

Treballem contínuament per oferir a les persones maneres noves i millors de gaudir de YouTube, però en aquests moments la nostra política és no admetre aquestes funcions a l'aplicació.

Tens més preguntes? Contacta amb l'equip d'assistència per a partners.