Hjælpefunktioner i YouTube Kids-mobilappen

YouTube Kids-appen fungerer med iOS-hjælpefunktionen, der understøtter VoiceOver til blinde og brugere med stærkt nedsat syn.

Kom godt i gang

Hvis du vil slå hjælpefunktioner til i iOS, skal du vælge Indstillinger efterfulgt af Hjælpefunktioner og slå VoiceOver til.

Gå på opdagelse i appen

Når du har åbnet appen, kan du bruge to fingre til at rulle fra højre mod venstre for at se familievenlige videoer, kanaler og playlister. Tryk to gange på et miniaturebillede for at se videoen eller udforske kanalen eller playlisten. Tryk to gange på knappen "Tilbage" for at gå tilbage.

Søg efter videoer

Søg efter videoer:

1. Tryk to gange på søgeknappen.
  2. Tilføj dine søgetermer i tekstfeltet.

Hvis du vil bruge stemmesøgning, skal du trykke to gange på knappen for stemmesøgning og indtale dine søgetermer.

Afspil videoer

Når du har fundet en video, du vil afspille, skal du trykke to gange for at starte afspilningen. Videoen afspilles automatisk i fuld skærm. Tryk to gange på videoen igen for at minimere den under afspilningen.

• Spring en annonce over: Tryk to gange på knappen "Spring annonce over" for at springe den annonce over, der afspilles før din video.
  • Sæt på pause: Tryk to gange på knappen "Sæt på pause" for at sætte videoen på pause.
  • Næste video: Tryk to gange på knappen "Næste video" for at afspille den næste relaterede video.

Under videoen finder du relaterede videoer, som du kan afspille, når din video er færdig.

Afspil videoer automatisk

Når autoplay er slået til, afspilles en anden relateret video automatisk, når din video er færdig. Denne indstilling er som standard deaktiveret.

Sådan aktiverer du Autoplay:

1. Gå til afspilningssiden for en video i YouTube Kids.
  2. Tryk to gange på knappen "Flere handlinger" for at gå til videoindstillingsmenuen.
  3. Tryk to gange på knappen "Autoplay" for aktivere autoplay. Tryk to gange på knappen "Autoplay" igen, hvis du vil deaktivere autoplay.
Indstil en timer

Indstil en timer:

1. Tryk to gange på knappen "Børnesikring". Den vises nederst til højre på alle sider.
  2. Angiv de påkrævede numre i menuen "Kun for forældre", og tryk derefter på knappen "SEND".
  3. Tryk to gange på timerknappen.
  4. Tryk to gange på knappen "Reducer tiden med ét minut" eller "Øg tiden med ét minut" for at angive en tidsgrænse.
  5. Tryk to gange på knappen "Start timer".
Send feedback

Send feedback om appen:

1. Tryk to gange på knappen "Børnesikring".
  2. Angiv de påkrævede numre i menuen "Kun for forældre", og tryk derefter på knappen "SEND".
  3. Tryk to gange på knappen "Feedback".
  4. Tryk to gange på enten "TILFREDS" eller "UTILFREDS".
  5. Tryk to gange på knappen "FEEDBACK", og skriv derefter din feedback.
  6. Tryk to gange på "Screenshot" for at medtage et i din feedback.
  7. Tryk to gange på knappen "Send".
Rapportér upassende videoer

Rapportér en upassende video:

1. Find den video, du vil rapportere.
  2. Tryk to gange på knappen "Flere handlinger".
  3. Tryk to gange på knappen "RAPPORTÉR".
  4. Tryk to gange på knappen "Upassende lyd", "Upassende visuelle elementer" eller knappen "Andet".
  5. Tryk to gange på "RAPPORTÉR".
Ryd afspilnings- og søgehistorik

Ryd din afspilnings- og søgehistorik, og fjern videoerne fra Anbefalet og Se den igen:

1. Tryk to gange på knappen "Børnesikring".
  2. Angiv de påkrævede numre i menuen "Kun for forældre", og tryk derefter på knappen "SEND".
  3. Tryk to gange på knappen "Indstillinger".
  4. Tryk to gange på profilikonet for det barn, hvis indstillinger du vil opdatere.
  5. Tryk to gange på "RYD HISTORIK".
  6. Tryk to gange på knappen "OK".
Lydindstillinger

Deaktiver den lyd, der afspilles i appen:

1. Tryk to gange på dit barns profilikon øverst til venstre på skærmen.
  2. Tryk to gange på knappen "REDIGER" for at ændre indstillingerne for den valgte profil.
  3. Tryk to gange på knappen "Indstillinger".
  4. Tryk to gange på "Appmusik" og "Lydeffekter" for at aktivere eller deaktivere disse funktioner.
Søgeindstillinger

Sådan deaktiverer du Søgning:

1. Tryk to gange på knappen "Børnesikring".
  2. Angiv de påkrævede numre i menuen "Kun for forældre", og tryk derefter på knappen "SEND".
  3. Tryk to gange på knappen "Indstillinger".
  4. Tryk to gange på profilikonet for det barn, hvis indstillinger du vil ændre.
  5. Tryk to gange på kontakten "Tillad søgning".
Sæt afspilnings- og søgehistorikken på pause

Hvis du sætter din afspilnings- og søgehistorik på pause, stopper nye videovisninger og nye søgetermer med at påvirke anbefalet indhold. Sådan sætter du afspilnings- og søgehistorikken på pause:

1. Tryk to gange på knappen "Børnesikring".
  2. Angiv de påkrævede numre i menuen "Kun for forældre", og tryk derefter på knappen "SEND".
  3. Tryk to gange på knappen "Indstillinger".
  4. Tryk to gange på profilikonet for det barn, hvis indstillinger du vil ændre.
  5. Tryk to gange på kontakterne "Sæt afspilningshistorik på pause" og "Sæt søgehistorik på pause".