Skicka feedback om YouTube Kids

Vi letar alltid efter sätt att förbättra YouTube Kids, och du kan hjälpa oss med det genom att ge oss feedback om appen. Din feedback kan vara allt från problem du har upplevt till ändringar du vill se.

Du kan även rapportera olämpliga videor som du hittar i appen.

Så här skickar du feedback:

1. Tryck på låsikonen längst ned i hörnet på en sida i appen.
  2. Läs och ange siffrorna som visas eller ange din anpassade kod.
  3. Välj Feedback.
  4. Följ anvisningarna och ge en kort beskrivning och en skärmbild så hjälper du oss att förstå dina kommentarer bättre.
  5. Välj Skicka feedback när du är klar.

Vi går igenom all feedback som skickas till oss, men vi har inte möjlighet att besvara alla meddelanden. Vi tar din feedback på allvar och använder den för att förbättra den övergripande YouTube Kids-upplevelsen.