Send tilbakemelding om YouTube Kids

Vi prøver hele tiden å finne måter å forbedre YouTube Kids på, og du kan bidra ved å gi oss tilbakemelding om appen. En slik tilbakemelding kan handle om alt fra problemer du har støtt på, til endringer du ønsker innført.

Bruk prosessen for å rapportere upassende videoer til å rapportere potensielt upassende innhold du har funnet i appen.

Slik sender du oss tilbakemelding:

1. Trykk på låsikonet i det nederste hjørnet på hvilken som helst side i appen.
  2. Les og skriv inn tallene som vises, eller oppgi den egendefinerte adgangskoden din.
  3. Velg Tilbakemelding.
  4. Følg instruksjonene om å gi en kort beskrivelse og legge ved en skjermdump, slik at det blir enklere for oss å forstå tilbakemeldingen din.
  5. Velg Send tilbakemelding når du er ferdig.

Vi gjennomgår alle tilbakemeldinger vi mottar, men vi kan ikke gi et personlig svar på hver enkelt rapport. Vi tar tilbakemeldingen din på alvor og bruker den til å gi en bedre helhetsopplevelse av YouTube Kids.